Sensy, ├«n panic─â maxim─â ├«nainte de nunt─â! De ce pl├ónge influenceri╚Ťa

Influenceri╚Ť─â de succes ╚Öi, mai nou, fat─â de cas─â, Sensy e ├«n focuri! Se preg─âte╚Öte de nunt─â cu alesul inimii sale, pe care se chinuie, ├«ns─â, s─â-l ╚Ťin─â la secret ├«nainte de nunta, programat─â ├«n luna septembrie. Sensy e ├«n panic─â, pentru c─â nici p├ón─â acum nu sunt gata cele dou─â rochii de mireas─â pe care le va ├«mbr─âca! Culmea, ╚Öi maneli╚Ötii au dat bir cu fugi╚Ťii ├«n acea perioad─â!

stanga
dreapta
sensy jpeg
sensy 4 jpg
sensy jpg jpeg
sensy 5 jpg
sensy iubit jpg
sensy 24 jpg
sensy 1 jpg
sensy jpg
11 sensy competitia decolteurilor la bravo ai stil 9 jpg jpeg
12 sensy competitia decolteurilor la bravo ai stil 10 jpg jpeg
sensy 3 jpg

Influenceri╚Ť─â de succes ╚Öi fost─â concurent─â la ÔÇ×Bravo, ai stil! Celebrities!ÔÇŁ, Sensy (30 de ani) a fost deja cerut─â deja de so╚Ťie ├«nc─â de anul trecut, la Cluj. Sensy tr─âie╚Öte o poveste de dragoste al─âturi de iubitul ei, de mai bine de ╚Öase ani. Nunta, ├«ns─â, a fost am├ónt─â p├ón─â dup─â pandemie. Evenimentul va avea loc, anul acesta, ├«n luna septembrie.

Sensy e cu preg─âtirile pe ultima sut─â de metri. A trimis invita╚Ťiile de nunt─â ╚Öi acum sper─â ca cele dou─â rochii de mireas─â, pe care le-a ales pentru ziua cea mare, s─â fie gata p├ón─â la momentul c├ónd va p─â╚Öi la altar. ╚śi cu maneli╚Ötii are mari probleme, ace╚Ötia fiind deja antama╚Ťi la alte nun╚Ťi!

ÔÇť├Än c├óteva luni m─â m─ârit ╚Öi rochiile nu sunt gata!ÔÇŁ

sensy 2 jpg
Sensy se mărită în septembrie Sursa: Instagram

Click!: Sensy, gata preg─âtirile pentru nunt─â?

Sensy: Nu, rochiile nu sunt gata! Cred c─â, p├ón─â la nunta mea, am de mers la vreo cinci nun╚Ťi! Munc─â grea! Am ales dou─â ╚Ťinute pentru nunt─â. Nu sunt gata ├«nc─â, dar bine c─â m─âcar m-am hot─âr├ót ├«ntr-un final ╚Öi am modelul ├«n cap!

Prin╚Ťesic─â sau siren─â?

╚śi siren─â ╚Öi prin╚Ťes─â! Trec prin toate modelele!

Cam c─ând juc─âm la nunt─â, data exact─â? ├Än╚Ťeleg c─â rochii nu avem, dar invita╚Ťi?

Acum ├«n septembrie, pe 30, e toat─â lumea invitat─â! Avem na╚Öii, normal! Cu invita╚Ťii e o mic─â problem─â. ├Äncerc─âm s─â ne ├«ncadr─âm ├«n num─ârul de 150, dar e foarte dificil! Asta e maximium de num─âr la local! 150 de persoane ├«ncap ├«n sal─â! Nu ╚Ötiu cum o s─â ne descurc─âm, dar trebuie s─â ne ├«ncadr─âm cumva! Momentan avem 120 confirma╚Ťi, dar na! O s─â mai apar─â ╚Öi al╚Ťii.

Ghinionul vie╚Ťii! Maneli╚Ötii sunt pleca╚Ťi!

Cine cântă la nuntă?

Am antamat deja c├ónt─âre╚Ťi, o s─â fie ╚Öi din r├óndul celor invita╚Ťi. Sunt multe dintre prietenele mele, care sunt ╚Öi c├ónt─âre╚Ťe. O s─â fie Nicoleta Nuc─â, sper s─â vrea s─â c├ónte o melodie sau dou─â. Oana Radu va c├ónta ╚Öi ea.

Maneliști nu avem? Nuntă fără lăutari, cum așa?

Cum s─â nu?! Dar ce crezi, ghinionul naibii! Exact ├«n acel week-end, maneli╚Ötii sunt pleca╚Ťi ├«n Spania! Dar, tot avem maneli╚Öti. O s─â-i vede╚Ťi la nunt─â ├«ns─â! Nu dau mai mult din cas─â!

Sensy este deja un nume binecunoscut ├«n lumea influencerilor ╚Öi a bloggerilor de la noi. Frumoasa blondin─â activeaz─â ├«n domeniile lifestyle, fashion, beauty ╚Öi food, din anul 2016. Sensy a fost concurent─â ├«n sezonul 7 al emisiunii ÔÇ×Bravo, ai stil!CelebritiesÔÇŁ, difuzat─â la Kanal D.

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

gabi badalau evenimente jpg
image png
peter imre corina d─ânil─â jpg
646x404 (1) jpg
Peter Imre, osp─âtar   galerie foto jpeg
BeFunky collage (46) jpg
printul paul 1 jpeg
paula seling 0 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
rona hartner
https   www cancan ro wp content uploads 2022 06 A03I5577 scaled webp
ioana nastase fiu3 webp
foto 1   analia selis jpeg
zavoranu bogdan furtuna jpg
cove si sotia in turcia JPG