Sensy de la Bravo! Ai Stil! se pregătește să fie mireasă

Ultima actualizare:

Sensy se pregătește de nuntă! Frumoasa influenceriță a dezvăluit pentru Click! că își pune pirostriile în 2023. Sensy vrea s-o concureze pe Paris Hilton, pentru că va îmbrăca trei rochii de mireasă. Mirele, însă, este ținut la...secret!

Sensy și-a programat nunta în mai, 2023 Sursa: Instagram
Sensy și-a programat nunta în mai, 2023 Sursa: Instagram

Influencer-iță de succes și fată de casă! Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities!”, Sensy se pregătește de nuntă cu alesul inimii sale. Sensy (30 de ani) a fost deja cerută deja de soție încă de anul trecut, la Cluj.

Cererea a fost una super intimă, mai mult profundă decât spectaculoasă. A fost la Cluj. Inițial, s-a vrut afară, dar nu s-a putut atunci că nu ne-a ajutat vremea”, a povestit influencerița, pentru Click!

Nunta însă a fost amântă până după pandemie. Și cum sunt șanse ca anul acesta să scăpăm de coronavirus, Sensy pune de o nuntă ca în povești de abia 2023.

Sunt cerută de un an în pandemie și nunta e programată pe 20 mai 2023. Îmi doresc să nu mă agit, vreau să-mi iau o firmă de organizare de evenimente în ajutor, care să se ocupe de toate. Și asta pentru că îmi doresc să fiu o mireasă cât se poate de relaxată. Nu știu cum va arăta ceremonia, am o idee în ce privește culorile însă, să fie ceva ceva alb cu auriu”, a mai povestit viitoarea mireasă.

Va avea trei rochii de mireasă! 

În privința rochiilor de mireasă, Sensy și-a propus să o facă invidioasă și pe Paris Hilton. Influencer-ița și dorește nu mai puțin de trei rochii diferite pe care să le îmbrace în noaptea nunții.

Rochiile de mireasă, m-am gândit undeva să fie minim trei! Una tip sirenă, alta de prințesă și una scurtă, pentru dansul mirilor. Sunt foarte rapidă, mă îmbrac și dezbrac imediat!”, a mai spus Sensy.

Deși viața ei este expusă pe rețelele de socializare din plin, Sensy își ține ascuns iubitul și viitorul mire.

Viața mea privată e foarte privată. Lumea care mă cunoaște îl știe pe iubitul meu. Dar pe on-line n-o să-l arăt niciodată!Nici măcar la nuntă!”, a adăugat aceasta.

Sensy a intrat în fascinanta lume a influencerilor și a bloggerilor, activând în domeniile lifestyle, fashion, beauty și food, în anul 2016. Blonda a fost concurentă în sezonul 7 al emisiunii „Bravo, ai stil!Celebrities”, difuzată la Kanal D.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net