Sensy de la «Bravo, ai stil! Celebrities!», show de ziua ei, cu Cosmina Păsărin

13 mai 2022

Pe Sensy o cunoaștem de la emisiunea ce pune mare accent pe stil și modă Bravo, ai stil!, unde influencera a participat alături de nume celebre din showbiz. Aceasta nu a regretat vreodată decizia luată, deoarece a fost benefică pentru ea, pentru că, datorită concursului, ea a devenit și mai apreciată de public.

sensy jpeg jpeg
Sensy a participat la show-ul despre stil

Sensy nu a fost străină luminii reflectoarelor nici înainte de emisiune, deoarece aceasta a început să își contureze imaginea de influencer în domeniile lifestyle, fashion, food & beauty, încă din 2016, dar are o experiență de peste 15 ani în social media, fiind o mare împătimită a modei.

Fiind un domeniul extrem de atractiv pentru români, Click! a dorit să afle ce face un influencer când nu este în fața fanilor, sau când nu filmează pentru aceștia, mai ales că, fiind la curent cu noutățile, sțiam că urmează ziua vedetei și eram curioși cum a plănuit să petreacă.

Sinceră, așa cum o știm, influencera ne-a dezvăluit ce face, de obicei, atunci când urmează ziua ei.

Urmează ziua mea și de fiecare dată și de ziua mea, și de ziua lui, a iubitului meu, plecăm undevaNu mi-am organizat niciodată ziua, pentru că am prea mulți prieteni, prea mulți invitați și nu ai timp să te împarți.”, a zis aceasta.

Citește:  Sensy de la Bravo! Ai Stil! se pregătește să fie mireasă

„Anul acesta de ziua mea plecăm în Veneția, este pentru prima oară când vizităm acest oraș minunat și mi-am făcut niște planuri de poze, pe bărcuțe'', a adăugat ea.

Sensy are o relație de o bună perioadă de timp cu iubitul său și în curând va deveni mireasă. Aceasta are cununia anul acesta, în septembrie, iar nunta va avea loc anul viitor, în 2023.

Fosta concurentă Bravo, ai stil! este emoționată în privința evenimentelor ce vor urma, însă, are pe lângă ea oameni pe care se poate baza. Recent, ne-a dezvăluit cine îi va organiza unul dintre cele mai importante evenimente din viața sa, cununia. Aceasta a recunoscut că a apelat la ajutorul Cosminei Păsărin, pe care se bazează, fără nicio grijă.

 „Mi-am luat și un organizator. Am luat-o pe Cosmina Păsărin care mă va ajuta. Cu muzica am aranjat, dar nu vreau să mă mai gândesc.”, ne-a declarat Sensy.  

stanga
dreapta
sensy jpg jpeg
sensy 5 jpg
11 sensy competitia decolteurilor la bravo ai stil 9 jpg jpeg

Cât despre nuntă, vedeta ne-a anunțat data la care este programtă, dar și faptul că își dorește să fie o mireasă relaxată, care să se bucure de petrecere.

  „Sunt cerută de un an în pandemie și nunta e programată pe 20 mai 2023. Îmi doresc să nu mă agit, vreau să-mi iau o firmă de organizare de evenimente în ajutor, care să se ocupe de toate. Și asta pentru că îmi doresc să fiu o mireasă cât se poate de relaxată. Nu știu cum va arăta ceremonia, am o idee în ce privește culorile însă, să fie ceva ceva alb cu auriu”, a mai povestit viitoarea mireasă.

Sensy a intrat în lumea bloggerilor și a influencerilor, activând în domeniile lifestyle, fashion, beauty, din anul 2016. Blonda a fost concurentă în sezonul 7 al emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”, difuzată la Kanal D.

Citește și Sensy de la Bravo! Ai Stil! se pregătește să fie mireasă 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

irina tanase 13 jpg
andre JPG
anamaria prodan portret 0 jpeg
Pensionari din România jpg
00032 jpg
salariu copy jpeg
1 ducesa kate si regina elisabeta a ii a jpg jpeg
kourtney kardashian si travis
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
BeFunky collage (6) jpg
banica vicoveanca jpeg
Cub Ilie nastase jpeg
cris ciobanasu vlad gherman png
kourtney kardashian si travis
anamaria prodan portret 0 jpeg