Sensy e pe cai mari cu nunta: „Eu sunt foarte plângăcioasă”

Ultima actualizare:

Cu Sensy ne-am întâlnit la un eveniment monden și astfel că ne-a povestit cele mai importante momente din viața ei: cununia și nunta. 

Fiind la curent cu toate noutățile din showbiz, reporterii Click! au aflat de la fosta concurentă Bravo ai stil! Celebrities cum se pregătește pentru cununia civilă și nuntă, pe cine va avea alături, dar mai ales cine o va ajuta la organizarea unuia dintre cele mai importante evenimente din viața sa.

Sensy, fire sensibilă și plângăcioasă, așteaptă nunta cu nerăbdare!

Simpatica influenceră a fost extrem de deschisă și ne-a povestit, cu lux de amănunte, toate detaliile despre nuntă.

Nunta este programată de foarte mulți ani, dar din cauza pandemiei nu a putut avea loc. Noi avem și foarte mulți invitați, așa că am zis să o punem cât mai departe să se ducă cu pandemia. Anul acesta facem și cununia care va fi un eveniment monden, cu vedete, cu presă, iar la anul va fi nunta aia mare cu rude, cu neamul.”, a declarat Sensy, pentru Click!

De altfel, fosta concurentă Bravo! Ai Stil ne-a mărturisit că nu este deocamdată stresată, deoarece are un ajutor de nădejde, pe Cosmina Păsărin.

Încă nu am intrat în febră, pentru că mi-am luat și un organizator. Am luat-o pe Cosmina Păsărin care mă va ajuta. Cu muzica am aranjat, dar nu vreau să mă mai gândesc.”, ne-a mai declarat Sensy.

Citește și: Când începe “Bravo, ai stil! Celebrities”. Filmările sunt în toi 

Ca între fete, am discutat și despre haine, și pantofi, astfel că am aflat câte ținute va avea fosta concurentă Bravo ai stil! la cununia civilă, dar și la ce designeri va apela. „Ținuta o am în cap, dar încă nu e făcută. Voi avea doi designeri români și la pantofi la fel. Am niște idei! Să sperăm că o să țină vremea cu noi, pentru că vreau afară. Va fi pe 30 septembrie.

Eu sunt friguroasă de fel, dar îmi e și rău de cald și nu știu cum va fi. Este descoperit, iar dacă îmi este frig, mă îmbrac mai gros, dacă este cald, mă dezbrac. Așa m-am gândit eu!, a spus vedeta tv.

„Emoțiile nu au început, dar când mă gândesc că trebuie să fac mesele, să fac invitații, cum îi pun, dar cred că cele mai mari emoții sunt atunci când te măriți în biserică. Acest lucru va fi la anul, eu sunt foarte plângăcioasă, dar momentan nu am emoții. Nunta mare va fi la Tulcea, al meu este din Tulcea și acolo trebuie să o facem'', a conchis tânăra influenceră.

Sensy s-a bucurat de o celebritate și mai mare odată cu participarea în cadrul show-ului ''Bravo ai stil!'', însă aceasta nu era străină publicului nici înainte. Influencera are o experiență de peste 15 ani în Social Media, fiind un nume cunoscut în domeniu. Sensy a descoperit magia rețelelor sociale în 2009, iar de atunci a colaborat cu diverse branduri în mediul online.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net