Sensy, dezvăluiri surpriză despre viitorul soț!: «Este singura mea relație serioasa»

#Exclusiv Click!

Sensy a intrat în linie dreaptă cu pregătirile pentru nuntă! Cununia civilă va avea loc pe 30 septembrie, atunci când influencerița îl va deconspira, în sfârșit, și pe logodnicul ei. Sensy nu a vrut până acum să facă publică identitatea bărbatului care o va duce la altar.

Sensy sursa foto Instagram
Sensy își deconspiră iubitul la nuntă! sursa FOTO Instagram

Influenceriță de succes pe Instagram și fostă concurentă la „Bravo, ai stil! Celebrities!”, Sensy (30 de ani) a fost cerută deja de soție încă de anul trecut, la Cluj. Sensy trăiește o poveste de dragoste alături de logodnicul ei de mai bine de șase ani, însă, până acum influencerița nu a vrut să facă publică identitatea bărbatului care o va lua de nevastă.

Citește și: Mihaela Gurău, influencer de succes, dezvăluiri despre culisele noului reality-show «Mâncare pe care»

Vineri 30 septembrie, este programată cununia civilă, care va fi urmată și de o petrecere pe cinste. Sensy a făcut invitațiile pe sprânceană de această dată. La cununia civilă vor fi doar 150 de invitați, iar la nunta din luna mai a anului viitor, vor veni 350 de persoane.  

Nu rata nici: Mi s-a strâmbat gura de la acidul hialuronic! Aveți grijă cu această modă: „Mi-a țâșnit acidul în partea de sus!”

„Sunt pe ultima sută de metri!”

Nu-mi spune de nuntă că sunt pe ultima sută de metri! Mi-am luat o organizatoare și i-am pasat, totul. Am zis: «ocupă-te tu, că eu mă duc să dorm». O să fie surpriză! Eu nu știu nimic. Nu știu despre decorațiuni, despre baloane, nu știu absolut nimic!

Voi avea aceeași reacție ca și voi: «Wow, ce se întâmplă aici?». E nunta mea dar eu habar nu am! I-am lăsat mână liberă organizatoarei. Cu rochiile mai am, mai e puțin de modificat, să vedem! Nu am avut timp să merg la retuș, dar, nah, promit că până la nuntă, pe 30, sunt gata!" , a mai adăugat Sensy.

Vezi și: Iuliana Beregoi, în costum de baie! Arată ca o zeiță la 18 ani

Sensy, dezvăluiri despre viitorul soț: «Îl cunosc pe soțul meu de 6 ani»

Mirele? Dacă o să veniți la nuntă o să-l vedeți! Pe mine puteți să mă vedeți, o să-l vedeți și pe el, o să vedeți pe toată lumea!”, a declarat Sensy, secretoasă ca de obicei, pentru Click!

Influencerița a dat, totuși, câteva detallii despre viitorul soț misterios. 

"Eu l-am cunoscut printr-o cunoștință comuna. Stăteam pe aceeași stradă, dar nu știam. M-a adus în gașca lui de prieteni. Pot să spun că este singura mea relație serioasa.

Din prima, la noi a fost ceva sănătos. M-a ajutat foarte mult și în cariera mea. Daca nu îmi oferea liniștea aia, nu era ok. Nu îmi face scene de gelozie",  a mai spus Sensy.

Sensy este deja un nume binecunoscut în lumea influencerilor și a bloggerilor de la noi. Frumoasa blondină activează în domeniile lifestyle, fashion, beauty și gastronomie din anul 2016. Sensy a fost concurentă în sezonul 7 al emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”, difuzată la Kanal D.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet (4) jpg
Simona Halep, Instagram jpg
regele charles foto Victoria Jones  BUCKINGHAM PALACE  AFP jpg
calendar ortodox 2021 25 septembrie sfanta eufrosina gracianica jpeg
hacker foto pixabay
reghe
image
image
image
image
cub anamaria prodan animat gif
cub armin nicoară png
cub alina sorescu png
cub monica anghel png
diana matei (11) JPG
roxana blagu andrei badiu 1 png