Mi s-a strâmbat gura de la acidul hialuronic! Aveți grijă cu această modă: „Mi-a țâșnit acidul în partea de sus!”

Ultima actualizare:

Influencerița de pe TikTok, Daniela Ursu, a mărturisit fanilor experiența cumplită prin care a trecut după ce a mers la o clinică pentru mărirea buzelor cu acid hialuronic. Deși această procedură a ajuns să fie considerată una de rutină, în cazul Danielei Ursu s-a soldat cu un eșec total, iar tânăra avea gura aproape desfigurată, imediat după intervenție. Iată la ce trebuie să aveți grijă, când vă decideți asupra unei astfel de proceduri. 

Aveți grijă cu această modă: „Mi-a țâșnit acidul în partea de sus!” (sursa foto/Instagram)
Aveți grijă cu această modă: „Mi-a țâșnit acidul în partea de sus!” (sursa foto/Instagram)

Daniela Ursu este doar una dintre multitudinea de tinere care au apelat la o intervenție de mărire a buzelor cu acid hialuronic, în dorința de a avea un aspect cât mai senzual și a ține pasul cu acest trend de beauty, ce se dovedește a fi unul periculos. 

Vezi și: Anca Țurcașiu, influenceriță pe TikTok! Acesta este antrenamentul prin care se menține în formă

Oricărei femei îi place să aibă grijă de aspectul ei fizic, indiferent dacă unele se rezumă doar la rutina de îngrijire zilnică, sau apelează și la alte intervenții, cum ar fi botoxul sau volumizarea buzelor. 

Nu rata nici: Cât s-a schimbat Bianca Drăgușanu de la debutul în televiziune! Diva, campioana României la operații estetice

Buzele voluptoase sunt un simbol al senzualității, iar într-o eră dominată de modele de feminitate precum Kim Kardashian, vestită pentru formele amețitoare și trăsăturile exotice, femeile de pretutindeni recurg la anumite retușuri estetice. 

Vezi și: Lidia Buble a recunoscut care este cel mai mare complex fizic: «Am aflat când am intrat în showbiz»

«Mi s-a strâmbat gura»

Influencerița Daniela Ursu a dezvăluit pentru urmăritorii ei de pe TikTok ce a pățit atunci când procedura de injectare a buzelor cu acid hialuronic a avut urmări neașteptate, ce i-a pus sănătatea în pericol. 

Daniela a povestit cum, imediat după intervenție, buza de jos i s-a umflat, iar acidul hialuronic a țâșnit pe partea din sus, rezultatul fiind unul total inestetic, cu potențial de risc pentru organism. Influencerița a postat un clip în care arată urmările injectării cu acid hialuronic, alături de confesiunea ei. 

Interesant și: După ani întregi de operații estetice, Loredana Chivu „spune" stop procedurilor
«Fetelor aici se vede foarte bine cum mi s-a strâmbat gura. Era buza în colțul gurii nu se mai mișca deloc când dădeam cu mâna, rămânea acolo, sus era umflat, mi-a țâșnit acidul pe partea de sus și vreau să aveți mare grijă cu acidul acesta care este super la modă."

Mărturiile altor fete despre rezultatul dezastruos după injectarea cu acid hialuronic 

Imediat după ce a publicat clipul pe platformele de socializare, Daniela Ursu a primit mesaje de la mai multe tinere care, asemenea ei, au avut o experiență negativă după o astfel de intervenție.

Ups: Regretele Doiniței Oancea! «Am bustul mic, aș fi vrut cracii mai lungi!»

«Acum o lună mi-am injectat și eu, iar buza de sus are același gol la mijloc ca la tine, cum pot scăpa de el, sau în cât timp e mai puțin vizibil?»

«La mine, s-a resorbit după o săptămână, la șase luni mi-au rămas niște gâlme de care nu mai scap.»

«Mi s-a întâmplat și, culmea, am mers de două ori la «nefericita», că altfel n-am cum s-o numesc, apoi am mers la o altă fată și mi le-a făcut»

«Mi s-a strâmbat buza, era vizibil probabil de la gâlme.»

Acestea sunt doar câteva dintre mesajele pe care Daniela Ursu le-a primit din partea femeilor care au trecut prin aceași procedură de mărire a buzelor. 

Wow: Ana Morodan, după ce și-a operat sânii. Cum s-a filmat pe patul de spital

 «Trag un semnal de alarmă pentru toate femeile»

Într-un final, influencerița a fost nevoită să dizolve acidul hialuronic injectat și să revină la forma naturală a buzelor. De asemenea ea a îndemnat femeile să aibă grijă deoarece clinicile în general nu-și asumă reacțiile adverse. 

Nu rata: Ea e studenta la medicinã cu posteriorul mai dotat ca al celebrei Kim Kardashian! Atenție, e natural!

«Acum sunt bine, am scos tot, dar a fost extrem de dureros, trag un semnal de alarmă pentru toate femeile care vor să-și pună, dacă aveți efecte adverse, consultați de urgență medicul. Nu cred că vreți să sfârșiți cu o gură strâmbă pe viață. În general semnați un act prin care ei nu-și asumă nimic, ca la orice operație ei sunt acoperiți.», a povestit Daniela Ursu pe TikTok. 

De ce trebuie să țină cont un medic în ceea ce privește augmentarea buzelor

Dacă vrei să știi care sunt etapele pe care un medic estetician trebuie să le parcurgă cu fiecare pacientă, atunci când vine vorba de augmentarea buzelor, Click! a discutat pe larg despre acest subiect cu medicul specialist în chirurgie plastică, estetică și microchirurgie, Alina Mȋtcan. 

„Buzele reprezintă una din cele mai importante părți ale feței pe care pacientele doresc să o îmbunătățească. Evident, există mai multe metode de augmentare și de volumizare a buzelor. Indiferent de metoda pe care o alegem împreună cu pacienta, important este să obținem sau să menținem o armonie a feței pentru că așa cum bine știm, fața este divizată în trei etaje.

Este foarte important ca etajul mijlociu superior și inferior să aibă anumite proporții pentru a da bine, pentru a face buzele cât mai senzuale și a avea un zâmbet cât mai natural și frumos”, a declarat dr. Alina Mȋtcan, medic specialist chirurgie plastică, Estetică și Microchirurgie, în interviul Click!.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net