După ani întregi de operații estetice, Loredana Chivu „spune" stop procedurilor

Ultima actualizare:

Loredana Chivu se numără printre vedetele care au căutat frumusețea și în cabinetele medicilor esteticieni. Asistenta TV are numeroase intervenții estetice și a cheltuit sume impresionante de bani pentru a ajunge la aspectul pe care și l-a dorit dintotdeauna. Recent, însă, a luat o decizie radicală! 

Loredana Chivu spune stop intervențiilor chirurgicale
Loredana Chivu spune stop intervențiilor chirurgicale

Loredana Chivu a trecut, în urmă cu puțin timp, pragul unei clinici de înfrumusețare din Turcia pentru a-și face mici retușuri: o liposcuție și o procedură care presupune ridicarea feselor. Se pare că frumoasa asistentă s-a săturat totuși să se afle continuu în proces de recuperare și să sufere pentru frumusețe!

Citește și: Loredana Chivu și-a pus cele mai mari silicoane din România 

Loredana Chivu spune stop intervențiilor estetice 

Loredana este hotărâtă să pună capăt vizitelor la medicul estetician, cel puțin pentru un deceniu! Consideră că în prezent nu mai există îmbunătățire pe care dorește să le facă în ceea ce privește aspectul. 

„Nu prea am ce să îmi fac, momentan nu am nevoie de absolut nimic! Mă gândesc la ceva… poate nu știu, într-un viitor foarte îndepărat, când o să am eu nevoie de lifting facial, peste 10 sau 15 ani", a declarat Loredana Chivu, conform Cancan. 

Vezi și: Loredana Chivu s-a operat, de urgență, în Turcia 

Loredana Chivu și-a pus implanturi mamare de două kilograme! 

În anul 2020, Loredana Chivu și-a făcut cea de-a cincea operație de augumentare mamară! Atunci, și-a înlocuit siliconele de 800 de mililitri cu unele de 1080 de mililitri. Solicitarea ei l-a luat prin surprindere chiar și pe medicul estetician, iar asistenta a fost nevoită să aștepte aproape două săptămâni până să se poată opera pentru că pe piață nu existau silicoane de asemenea dimensiune! 

Imediat după ce a devenit majoră, Loredana Chivu a început să îşi facă modificări fizice. Astfel că până la cei 32 de ani, a reuşit să devină una dintre cele mai operate femei din showbiz-ul autohton. După ani întregi de modificări corporale, Loredana Chivu a ajuns la concluzia că o pauză este bine-venită.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
liviu varciu si carmina 2 1 e1667375388174 webp
banner raluca moianu png
banner Sanziana Buruiana  png
banner cristina cioran png
lumanare intuneric logo jpg
smiley gest gina jpg
lili sandu silviu tolu colaj facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net