Cât de mult s-a îngrăşat Loredana Chivu. Dansatoarea e de nerecunoscut

Vedetele din showbiz-ul autohton au petrecut în club, la un eveniment organizat în Capitală, iar de la party nu putea lipsi nici Loredana Chivu. Dansatoarea a afişat însă un alt fizic, faţa de cel cu care ne-a obişnuit: din clipurile publicate, pare că Loredana a luat câteva kilograme în plus. 

image
Aşa arată Loredana Chivu în pozele publicate pe Instagram

Loredana Chivu a făcut show, alături de alte vedete autohtone, pintre care Emil Rengle şi Otilia Bilionera, într-un club din Capitală. Blonda a venit îmbrăcată în cea mai strâmtă şi scurtă rochie pe care a avut-o, din care mai că îi ieşeau sânii imenşi, dar care a lăsat şi să se vadă că Loredana a pus câteva kilograme pe ea. Asta deşi în imaginile publicate pe pagina sa de Instagram, dansatoarea încă pare extrem de slabă. 

Kilogramele luate nu par să o incomodeze pe Loredana. Deşi a prins forme, pe lângă fundul şi sânii operaţi, blonda a petrecut întreaga seară, fără să pară deranjată de ceva, alături de alte nume din showbiz. Ea a publicat imagini de la petrecere, în care apare alături de Emil Rengle, dansând cu multă vervă. 

Loredana Chivu, sâni de 2 kilograme

stanga
dreapta
Loredana Chivu este regina operațiilor estetice jpeg
Loredana Chivu jpeg
loredana chivu jpeg
Loredana Chivu (29 de ani) are patru operaţii de implant mamar jpeg
6 7 vedete loredana chivu jpeg
Loredana Chivu jpeg
Loredana Chivu s a schimbat foarte mult în ultimii ani jpeg
Loredana Chivu jpeg
Loredana Chivu jpeg
loredana chivu jpeg
r214 v 2 col loredana chivu jpeg
Loredana Chivu este foarte căutată să anime atmosfera la petreceri private jpeg
Loredana Chivu și a mărit recent posteriorul şi cu injecții jpeg
6 7 vedete loredana chivu gif
loredana chivu jpeg
Loredana Chivu, fosta asistentă a lui Dan Capatos, şi a operat sânii de patru ori  Anul trecut şi a pus implanturi de câte 600 ml jpeg
loredana chivu balcoane 0 jpeg
loredana chivu jpeg
loredana chivu main jpeg
loredana chivu jpeg
loredana chivu jpg

Cunoscută drept cea mai "tunată" vedetă din România, Loredana Chivu a făcut, numai la nivelul bustului, cinci operaţii. Cea mai recentă a fost una în 2020, când şi-a pus implanturi uriaşe, de două kilograme, cele mai mari din ţară. Ba chiar, a trebuit să aştepte două săptămâni, până când au venit implanturile pe care le-a dorit. 

“Tot ce mi-am făcut, mi-am făcut pentru mine, să mă simt eu împlinită, nu am făcut pentru vreun iubit sau pentru cineva anume. Pur și simplu asta mi-am dorit”, a spus, la acea vreme, Loredana Chivu. 

A dat peste 9.000 de euro, pentru un fund bombat

Nu doar sânii Loredanei au fost modificaţi de mai multe ori, de-a lungul anilor. Blonda a apelat la ajutorul medicilor esteticieni şi pentru a obţine un fund bombat, deşi spune că a mers şi la sală pentru a avea efectul dorit. 

Aşa se face că în 2018, Loredana Chivu şi-a remodelat prima oară posteriorul prin injectarea a 400 de ml dintr-o substanţă numită gel hidrofil, care a costat 5.000 de euro. A urmat o altă intervenţie, în 2019, când a făcut injecţii cu un alt ser, care au costat-o 4.000 de euro.

„Prima operaţie la sâni mi-am dorit-o că eram complexată, pentru că nu aveam. Am avut o problemă cu acea operaţie, s-a infectat şi a trebuit să urmeze o reconstrucţie, adică încă trei operaţii la sâni, până am ajuns să îi am ca acum. Altă operaţie este rinoplastia, am făcut-o pentru că nu puteam să respir. Restul sunt mici schimbări, injectări, buzele sunt injectate acum doi ani.

La fund nu am operaţie, sunt nişte injecţii. Eşti puţin sedat, fără anestezie totală. Tot timpul am avut un fund bombat, am făcut sală, dar dacă îl voiam şi mai mare, trebuia să fac exerciţii la sală care îmi măreau şi picioarele şi n-am vrut asta. Am avut noroc că la faţă nu am avut nevoie, faţete dentare nu am, sunt dinţii mei”, a povestit Loredana, după cea de-a doua intervenţie pentru posterior. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

piscina borcea pelinel jpg
292012189 604643087687535 7824427819398321270 n jpg
foto2 viviana si fetele jpg
ana crudu familie nunta jpg
livia graur familie jpg
rechin taur jpeg
FotoJet jpg
Johnny Depp FOTO EPA-EFE
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
alex delea survivor jpg
surorile gabor webp
Johnny Depp FOTO EPA-EFE
livia graur familie jpg
FotoJet jpg
foto2 viviana si fetele jpg