Momente dramatice! Loredana Chivu povestește în lacrimi despre sinuciderea tatălui: «S-a spânzurat»

Loredana Chivu a fost invitată în platoul unei emisiuni TV, în cadrul căreia și-a deschis sufletul și a vorbit despre cele mai triste și apăsătoare momente ale vieții sale, pe care nu mulți le cunosc în detaliu.

Loredana Chivu povestește în lacrimi despre sinuciderea tatălui Foto: Captură Video
Loredana Chivu povestește în lacrimi despre sinuciderea tatălui Foto: Captură Video

Printre altele, fosta asistentă TV și-a adus aminte și de moartea tatălui ei, care și-a luat viața, incident care a maturizat-o brusc, spune ea. Părintele Loredanei Chivu a decis să recurgă la un gest extrem și s-a sinucis, lăsându-și familia îndurerată.

Loredana Chivu, dezvăluiri despre tatăl ei care s-a spânzurat

Loredana Chivu a explicat că bărbatul s-a spânzurat și, deși și-a dorit să îl ierte pentru fapta sa, la momentul respectiv nu putea găsi resursele necesare, deoarece a simțit că a fost lăsată singură, cu multe responsabilități pe umeri.

De la moartea tatălui său, care s-a întâmplat când ea avea 18 ani, fosta asistentă TV a simțit că trebuie să își ia viața „în piept” și să încerce să își protejeze familia care fusese înghenuncheată de tragedie, pe mama și fratele ei, cu orice preț.

Un alt motiv pentru care a simțit că nu poate scuza gestul regretabil al părintelui său a fost și faptul că acesta nu a lăsat nicio scrisoare, niciun bilet de adio, mai spune Loredana.

Loredana Chivu: „Nu puteam să îl iert”

El s-a sinucis, s-a spânzurat mai exact. Nu puteam să îl iert pentru că nu ne-a lăsat niciun bilet și toate responsabilitățile au căzut pe mine. Și pentru că nu avea dreptul să facă așa ceva, când avea doi copii mari, frumoși.

Parcă și acum văd curtea cu porțile deschide, cum se întâmpla la noi. Eu m-am dus la culcare în noaptea aia cu gândul că tatăl meu trăiește. Atunci mi-am luat viața în propriile mâini și am știut că trebuie să îmi protejez familia toată viața.

Sufeream enorm de mult, e o durere nemărginită. O rană care o să rămână toată viața deschisă”, a dezvăluit Loredana Chivu, în cadrul emisiunii „În oglindă”, de la Kanal D.

De asemenea, Loredana Chivu a susținut că muncește de la o vârstă fragedă, vânzând, la un moment dat, cartofi în piață. „Eu muncesc de mic copil. Ce-i așa de grav că am vândut cartofi în piață?!”, a adăugat ea.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net