Loredana Chivu şi fratele ei, bătuţi crunt în plină stradă

Ultima actualizare:

    Loredana Chivu
Loredana Chivu

Loredana Chivu a trecut prin clipe grele vineri după-amiază. Ea şi fratele ei Răzvan au fost bătuţi în satul lor natal, Lunguleţu, din Dâmboviţa.

La emisiunea lui Dan Capatos, „Un show păcătos", Loredana a povestit întreg incidentul.

„Fratele meu a intrat într-o Dacie, nu a fost grav, nu ştiu a cui a fost vina, ancheta e în curs. Fratele meu a coborât din maşină, nici nu şi-a dat seama ce s-a întâmplat, l-au luat la bătaie, pumni, picioare. Noroc că au sărit nişte femei să îi ia apărarea, l-au dus într-o curte, l-au găsit, l-au bătut iar", a spus asistenta tv.

Fratele ei a fost dus la spital de urgenţă si, deşi acum e acasă, nu se simte bine: "Nu poate să mişte mâna stângă, îl doare capul foarte tare".

Nici Loredana nu a scăpat. Când s-a dus la locul accidentului cu o prietenă, şi ea şi cealaltă fată au fost luate la bătaie, chiar sub ochii unui poliţist care nu a făcut nimic.

„M-am dus şi eu după 15 minute, mă uitam la maşină şi m-au luat si pe mine la bătaie, m-au înjurat. Eram cu o prietenă, au atacat-o şi pe ea. Era un poliţist de faţă, dar nu s-a băgat", a adăugat Lorenda.

Familia Loredanei e acum hotărâtă să îşi facă dreptate în instanţă. Marţi, ei se vor duce să dea declaraţie: „Am fost sâmbătă, nu era nimeni la poliţie, i-au spus să vină marţi, o să îi dăm în judecată. Avem analize, certificat medico-legal".

image
image
image
image
image
image
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net