Loredana Chivu a pierdut procesul cu clinica vedetelor! A cerut daune de 300.000 de euro

image
Loredana Chivufoto: Instagram

Loredana Chivu a pierdut procesul cu clinica pe care a acuzat-o că i-a mutilat posteriorul, cerând daune de 300.000 de euro. Instanța a dat câștig de cauză clinicii, în acest proces, pe motiv că vedeta semnase anterior intervenției un contract de barter.

Loredana Chivu a pierdut procesul cu clinica vedetelor, pe care a dat-o în judecată reclamând că posteriorul i-a fost distrus în urma unei intervenții estetice. Vedeta semnase însă un contract de o imagine cu clinica în cauză, de la care a primit o sumă de bani, beneficiind și de intervenții estetice. Blonda l-a dat în judecată pe medicul estetician, acuzându-l că i-a greșit operația de mărire a posteriorului, și că i-ar fi afectat grav fesele după ce i-a fost injectat un ser nou apărut pe piață.

Decizia judecătorilor, publicată pe portalul instanțelor de judecată

Sexoasa blondină a deschis un proces civil și a cerut daune în valoare de 300.000 de euro. Instanța, însă, a dat câștig de cauză clinicii vedetelor, pe motiv că Loredana Chivu a avut un contract de barter semnat. “Respinge ca neîntemeiată excepția lipsei calității procesuale active a reclamantei, invocată de către pârâtă prin întâmpinare. Admite cererea de emitere a unei ordonanțe președințiale. Obligă pârâta la respectarea obligației de a nu face, asumată prin Contractul de prestări servicii în regim barter nr. 244/18.08.2020 și Actul adițional nr. 1/28.09.2020, în sensul de a se abține de la desfășurarea oricăror acţiuni sau fapte menite să ducă la nerespectarea obligațiilor contractuale de a nu prejudicia imaginea reclamantei și a mărcilor înregistrate deținute de aceasta. Executorie. Cu apel în termen de 5 zile de la pronunțare”, se arată pe portalul instanței de judecată.

image
Loredana Chivu, surprinsă cu bandaje pe posteriorfoto: Cancan.ro

Loredana Chivu a suferit o operație estetică în zona posteriorului cu doi ani în urmă, vedeta fiind de acord să i se injecteze un ser nou în fese. În urma operației, fosta asistentă TV a acuzat însă dureri foarte mari în zona respectivă și a fost nevoită să se bandajeze pentru a nu se infecta.

Citește și:

Loredana Chivu, Cătălin Cazacu și Maria Ilioiu, la tribunal cu clinica vedetelor, unde au descins mascații. Ce au pățit fiecare

kate middleton
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
img (3) jpg
anamaria prodan si ionela prodan
cub octavia geamanu marian ionescu png
BeFunky collage (26) jpg
Melania şi Donald Trump
Alin Cocos și Monica Orlanda
soldati rusi in ucraina FOTO ZDF
Alla Pugaciova FOTO Twitter
image
image
image
image
tudor chirila 2 jpg
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
BeFunky collage (26) jpg
img (3) jpg
Alin Cocos și Monica Orlanda