Loredana Chivu s-a operat de urgență, în Turcia: „Mi-a fost frică”

Loredana Chivu spunea în urmă cu doar un an că nu ia în calcul o nouă operație estetică, dar iată că și-a schimbat părerea. Fosta asistentă TV se află în Turcia, acolo unde a ajuns pe mâna specialiștilor. Iată cum se simte.

Internauții au observat că Loredana Chivu s-a îngrășat destul de mult în ultima perioadă, iar ultima apariție publică a vedetei a confirmat faptul că fosta asistentă TV a acumulat câteva kilograme nedorite. Din păcate, focoasa blondă a recunoscut că se confruntă cu o afecțiune din cauza căreia înfățișarea i s-a schimbat radical.

Cum arată vedeta acum: Cât de mult s-a îngrăşat Loredana Chivu. Dansatoarea e de nerecunoscut

Pentru a-și recăpăta încrederea, dar și trupul pentru care a petrecut ore în șir în sala de forță în ultimii ani, Loredana Chivu a apelat la ajutorul specialiștilor și a plecat tocmai în Turcia, să se opereze. Acolo, vedeta a trecut printr-o liposucție și a pășit în avion cam reticentă și speriată, având în vedere că auzise păreri împărțite despre medicii de acolo.

Cum se simte Loredana Chivu după ce și-a făcut liposucție

Cu toate acestea, dansatoarea transmite că starea sa de sănătate este una bună, în ciuda faptului că intervenția chirurgicală la care tocmai a fost supusă nu este una ușoară, ba din contră. A fost deja externată, dar se recuperează în Turcia, unde va mai petrece câteva zile pentru a se asigura că nu există complicații.

Nu rata: Loredana Chivu, de urgență la spital, după un avort spontan: «Am vrut să mă sinucid, am luat toate pastilele»

''Am avut o problemă de sănătate și am făcut această operație pentru mine. Este una dintre cele mai grele și riscante operații. Mă simt cât se poate de bine după operație, care zic eu că este complexă, tocmai ce am ieșit din spital. Acum stau în recuperare, mai stau câteva zile, sunt plecată din țară, sunt în Turcia, aici a avut loc intervenția.

Toată lumea a fost foarte atentă cu mine. Am auzit diverse păreri, unele mai aiurea despre Turcia și cumva mi-a fost frică. Cum am trecut eu prin toate problemele pe care le-am avut, mi-a fost frică să plec de la noi din țară, dar acum mă bucur că am ales să vin aici, chiar a fost decizia corectă pentru mine.

Dumnezeu a făcut să fiu aici, pentru că eram programată la alți doctori, la noi în România, și cumva așa s-a întâmplat, și mă bucur din suflet, pentru că totul a ieșit foarte bine, operația a decurs foarte bine și recuperarea post operatorie, nu am avut dureri cum am auzit în alte cazuri, că sunt dureri destul de mari la această operație, este una dintre cele mai grele și riscane operații”, a declarat Loredana, la Antena Stars.

Vezi și: Loredana Chivu, Cătălin Cazacu și Maria Ilioiu, la tribunal cu clinica vedetelor, unde au descins mascații. Ce au pățit fiecare

Cu ce afecțiune se confruntă fosta asistentă TV

Loredana Chivu a aflat că are intoleranță la insulină, motiv pentru care trebuie să urmeze un regim alimentar extrem de strict. Se află sub supravegherea medicilor, care i-au prescris și o schemă de tratament. Din cauza aceasta a ajuns să se îngrașe 5 kilograme și i-a fost foarte greu să slăbească. Vedeta trebuie să fie atentă la stilul de viață pe care îl are, căci riscă să facă diabet de tip II.

Loredana Chivu a ajuns cunoscută ca dansatoare, iar apoi a ajuns asistentă în emisiunea prezentată de Dan Capatos, alături de Ana Maria Mocanu. Vedeta a trăit o adevărată dramă- tatăl său și-a pus capăt zilelor pe când ea avea doar 19 ani. A reușit să își revină din șocul trăit cu greu, iar norocul nu i-a surâs nici pe plan amoros, căci multe dintre relațiile sale s-au încheiat cu scandal.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net