Loredana Chivu, de urgență la spital, după un avort spontan: «Am vrut să mă sinucid, am luat toate pastilele»

Loredana Chivu a vorbit, în cadrul unei emisiuni, despre un moment de cumpănă din viața ei, atunci când a decis să îi pună capăt zilelor. Detaliile au ieșit la iveală acum, după mulți ani în care fosta asistentă TV s-a închis în sine cu privire la acest subiect.

Loredana Chivu, despre momentul în care a încercat să se sinucidă Foto: Captură Video
Loredana Chivu, despre momentul în care a încercat să se sinucidă Foto: Captură Video

Loredana Chivu a dezvăluit, deși erau speculații încă de pe atunci, că într-adevăr a dorit să se sinucidă, atunci când a ajuns la spital în stare gravă, în urmă cu mai mulți ani, după ce a luat un pumn de pastile pentru a-și pune capăt zilelor.

Loredana Chivu, despre momentul în care a vrut să se sinucidă

Am ales altă viață, așa cum mi-am urmat inima și am ajuns din nou..jos. O altă traumă a mea a fost faptul că eu atunci eram însărcinată. În două luni am pierdut copilul, pe care mi-l doream”, a spus ea.

Întrebată dacă a vrut să se sinucidă, Loredana a răspuns afirmativ. „Da. Mi-am dat drumul la tabletă și am luat toate pastilele pe care le aveam. Și de acolo eu nu mai știu. M-am trezit la Terapie Intensivă, după trei zile, aproape moartă”, a mai declarat fosta asistentă TV, care a pierdut atunci o sarcină cu gemeni, potrivit a ceea ce se scria în presă la vremea respectivă.

Întrebată de către prezentatorul emisiunii „În Oglindă”, în platoul căreia a fost invitată, dacă a existat violență în relalțiile ei de cuplu, Loredana Chivu a răspuns, de asemenea, afirmativ.

Pe parcursul emisiunii, aceasta a vorbit despre dramele care i-au marcat viața, prima dintre ele întâmplându-se când avea doar 18 ani. Atunci, tatăl ei s-a sinucis prin spânzurare, iar de atunci, spune Loredana, viața i s-a schimbat complet, maturizându-se brusc.

„El s-a sinucis, s-a spânzurat mai exact. Nu puteam să îl iert pentru că nu ne-a lăsat niciun bilet și toate responsabilitățile au căzut pe mine.(..)

 Atunci mi-am luat viața în propriile mâini și am știut că trebuie să îmi protejez familia toată viața. Sufeream enorm de mult, e o durere nemărginită. O rană care o să rămână toată viața deschisă”, a dezvăluit Loredana Chivu, în cadrul emisiunii de la Kanal D.  

Loredana Chivu, operată de 8 ori greșit

De asemenea, fosta asitentă TV a vorbit și despre un alt incident care i-a transformat viața într-o traumă. Aceasta a dezvăluit că a fost de 8 ori operată greșit, făcând, cel mai probabil, referie la intervenția din zona posteriorului, spunând în nenumărate rânduri că substanța care i-a fost administrată atunci nu era legală în România.

Acea substanță, ca un cancer, a început să îmi mănânce pielea, la propriu. Și am fost operată de opt ori greșit...Atunci am crezut ca mi-am văzut moartea cu ochii”, a mai spus ea acum.

Pentru că ei au dat greș cu toate operațiile m-am trezit într-o dimineață că nu eram capabilă să mă ridic.(..) La clinică am ajuns leșinată mai mult. Ajungând acolo cu tensiunea 6 nu mai eram conștientă”, povestea Loredana recent, în legătură cu coșmarul trăit din cauza operației estetice.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
copii adela popescu radu valcan jpg
cub alex dobrescu png
image png
delia budeanu colaj arhiva jpg
WhatsApp Image 2024 04 23 at 17 33 01 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net