Premieră la Eurovision! Un influencer de pe TikTok va reprezenta Marea Britanie

Eurovision va avea parte de o premieră. Marea Britanie a decis ca un influencer de pe Tik Tok, care și-a cucerit urmăritorii cu melodiile sale, să reprezinte țara la faimoasa competiție europeană.

image

Marea Britanie a decis ca influencerul de pe TikTok, Sam Ryder, să reprezinte în premieră țara la concursul de muzică Eurovision.

Cântărețul născut în Essex și-a uimit cei 12 milioane de urmăritori cu cover-uri după piese ale unor artiști consacrați cum ar fi Adele, Alicia Keys și Justin Bieber. Sam Ryder va fi acum reprezentantul Marii Britanii în cadrul Eurovision cu piesa originală Space Man.

@samhairwolfryder I know she’s rly busy but can someone text this to Adele? #iknowyourebusybut #easyonme #adele #adelechallenge @Adele Access #fyp #singingchallenge ♬ original sound - Sam Ryder

Sam a spus că a urmărit concursul Eurovision de când era copil, iar participarea sa este un vis devenit realitate

Sunt fan al Eurovision de când eram copil, de aceea sunt atât de onorat că mi s-a oferit ocazia de a cânta la un eveniment alături de unii dintre cei mai talentați creatori, interpreți și compozitori din Europa.

Sper să dau tot ce am mai bun, astfel încât Regatul Unit să fie mândru. Sunt extrem de entuziasmat că voi prezenta o melodie pe care am scris-o împreună cu prietenii mei vara trecută, acest aspect face ca întreaga experiență să fie și mai specială", a declarat influencerul.

WRS va reprezenta România la Eurovision

România va fi reprezentată pe scena Eurovision, de la Torino, de către artistul WRS cu piesa „Llamame”. Solistul și-a început cariera în showbiz ca dansator și a apărut în concerte și clipuri alături de Antonia, Andreea Bănică sau Ruby. 

WRS a dezvăluit că pentru concursul european va pregăti un show cu totul special și că are foarte multe idei pentru a dezvolta o scenografie deosebită pentru Eurovision. 

Controversele nu au lipsit nici în acest an de la finala selecției Eurovision, iar juriul a fost acuzat de public precum și de alți concurenți că ar fi favorizat anumiți artiști și că voturile nu ar fi reflectat decizia publicului. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

cub radu mirica animat gif
FotoJet (1) jpg
mihai bendeac stela popescu si arsinel
cub oana zavoranu png
Când vine vorba de Marilena, Arșinel uită de toate problemele lui de sănătate jpeg
cristian tudor popescu arșinel png
juriul Te cunosc de undeva! jpg
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
ludovic orban jpeg
image
image
image
image
cristian tudor popescu arșinel png
alexandru arsinel jpeg
FotoJet (1) jpg
vasile muraru alexandru arsinel png
Laura Cosoi jpg
alexandru arsinel