Regretele Doiniței Oancea! «Am bustul mic, aș fi vrut cracii mai lungi!»

Ultima actualizare:

La 39 de ani, Doinița Oancea se menține în formă. Actrița are o siluetă trasă pri inel, însă are ceva nemulțumiri legate de formele sale, nu foarte voluptuoase. Actrița nu a apelat până acum la nici o intervenție estetică, dar, vorba aceea, niciodată să nu spui niciodată.

Doinița Oancea se pregătește de vară Sursa: Instagram
Doinița Oancea se pregătește de vară Sursa: Instagram

Doinița Oancea s-a săturat să nu-și găsească rochii potrivite pe silueta ei silfidă, așa că s-a apucat să-și creeze singură modele. Are și o colecție de haine care îi reflectă, pe deplin, personalitatea. Actrița face rochițe vaporoase, din mătase, tocmai bune de purtat vara. Deocamdată, Doinița doar se "joacă" de-a designerul și nu scoate mai mult de câteva modele, pe vară.

S-a apucat de făcut haine pentru formele ei!

Eu am o problemă: poate îmi plac anumite haine, dar ce te faci dacă ținuta nu se potrivește pe formele tale? Motiv pentru care prefer să merg să le probez. De exemplu, eu am bustul mic, am trunchiul îngust și picoarele mai scurte!

De vreo șapte ani fac haine, dar e o chestie mai mult de hobby. De șapte ani, fetele tot timpul așteaptă vara și mă întrebă: hai, ce ai scos? Le fac doar vara, pentru că vara am materialele care îmi plac mie și, probabil, rezonez eu cu ele. Colecția se cheamă Reflections pentru că hainele sunt o reflexie a personalității mele. Folosesc mătase că-i suavă și feminin”, a dezvăluit Doinița, penru Click!

“Mi-e frică de operații! Toată lumea seamană cu toată lumea!”

Doinița se ține bine la cei 39 de ani ai ei. Are talia subțirică, trasă prin inel, dar parcă o cam bate gândul să-și facă totuși câteva ajustări. Mai ales zona bustului o nemulțumește.

M-am gândit la ajustări. Orice femeie, la un moment dat în viața ei, se gândește, pentru că toate avem nemulțumiri în ce ne privește. Vreau ochii mai așa, vreau nasu așa, vreau sânii nu știu cum, vreau fundul așa, aș fi vrut să am cracii mai lungi. De gândit m-am gândit, dar de făcut, nu! Practic niciodată, nu mi-am făcut absolut nimic până acum, nici măcar o mini injecție.

Mi-e frică de neacceptare. Am senzația că, atunci când începi să umbli la tine, nu te mai accepți. Și odată ce ai început să umbli, o să tot umbli și transformarea aia nu știi dacă o să-ți placă. Eu nu pot să port nici lentile de contact, că nu le suport. Nu suport ceva ce nu-mi aparține.

Vreau să înțeleg că am câți ani am, că ăsta e ciclul vieții. Încerc să păstrez ce am primit de la mama natură. Dar, na, niciodată să nu spui niciodată! Cumva a devenit un soi de trend, mi se pare că toată lumea seamănă cu toată lumea. Același tip de buze, același tip pe nas, de machiaj, aceleași sprâncene. Aceleași extensii”, ne-a mai mărturisit actrița.

Doiniţa Oancea predă actorie copiilor

Doinița Oancea a debutat în lumea actoriei cu rolul din “Inimă de țigan”. A interpretat-o pe Minodora și în “Regina”, “State de România” și “Moștenirea”. A avut roluri și în serialele de televiziune precum, “Fructul Oprit” și “Sacrificiul”.

În prezent, Doinița le predă actorie copiilor cu vârste cuprinse între 4 și 18 ani. A deschis școala în timpul pandemiei, dar afacerea merge bine și are cursanți. Pe plan personal, are un mare regret! Deși a avut relații de notorietate, nu a reușit să se căsătoarească și nici să devină mamă, până acum.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
liviu varciu si carmina 2 1 e1667375388174 webp
banner raluca moianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net