Doiniţa Oancea, motivele pentru care nu s-a căsătorit. Ce îşi reproşează actriţa

Doiniţa Oancea a fost implicată în mai multe relaţii serioase, dar nu a ajuns la altar cu niciunul dintre partnerii săi. Actriţa de 39 de ani a mărturisit motivele pentru care nu s-a căsătorit încă şi a recunoscut că a avut şi ea o parte de vină în finalul relaţiilor ei.

Doiniţa Oancea foto: Instagram
Doiniţa Oancea foto: Instagram

Doiniţa Oancea a vorbit deschis despre faptul că nu s-a căsătorit, deşi a avut mai multe relaţii care ar fi putut să ducă la un mariaj. Invitată la emisiunea “Vorbeşte lumea”, de la Pro TV, actriţa a dezvăluit că îşi reproşează faptul că nu a fost suficient de implicate în unele relaţii şi că a avut ieşiri vulcanice în trecut.

“Îmi reproșez faptul că poate nu am dat suficientă atenție unei relații din trecut pentru că am crezut că aceasta o să meargă de la sine. E important ca ambii parteneri să fie implicați în relație. Mulți dintre noi au senzația că acea iubire poate ține o veșnicie. Dar nu e chiar așa. Trebuie să și muncim un pic pentru relație. Acestea sunt lucruri pe care mulți oameni nu le știu și pe care ar trebui să le învețe. Eu m-am schimbat de-a lungul timpului și într-o relație evit să mai fiu vulcanică. Înainte reacționam la orice. Acum sunt mai atentă la ce vrea să spună omul respectiv”, a spus Doiniţa Oancea, la emisiunea “Vorbeşte lumea”.

Doiniţa Oancea a mai explicat că ea este o persoană care cere destul de multă atenţie, totuşi. Vedeta, care este cunoscut pentru rolul din serialul “Inimă de ţigan”, a recunoscut că îi place să fie copleşită cu gesturi de afecţiune, dar şi să primească tot felul de cadouri de la partnere, oricât de mici ar fi ele.

“Cred că fiecare cuplu în parte are un limbaj comun al iubirii. Pe mine trebuie să mă și iei în brațe, să mă pupi, să-mi spui că mă iubești și să îmi dai multă atenție. Îmi plac și cadourile, dar nu contează neapărat ce primesc. Poate fi chiar și un servețel făcut floricică”, a mai spus Doiniţa Oancea.

Doiniţa Oancea regretă că nu are copii

Doiniţa Oancea a povestit, într-o intervenţie la podcast-ul lui Cătălin Măruţă, că cel mai mare regret al ei este faptul că nu are copii. Cu ochii în lacrimi, actriţa a explicat că mereu şi-a dorit să fie mamă, dar nu a făcut niciun pas concret pentru a întemeia o familie. Acum, la 39 de ani, simt lipsa unui copil. 

„De când mă știu, stau și mă gândesc ce regret am, dacă am vreunul… n-am. Dar încep să resimt, și anume faptul că peste o lună de zile fac 39 de ani. Mi se pare că aș fi putut să am și eu un prichindel pe lângă mine. Mă gândesc la treaba asta. Ăsta e regretul. Eu tot timpul am zis că dacă ar fi fost să fie, ar fi fost până la momentul ăsta, dar cred că nici eu nu am acordat suficient de multă importanță. Adică am lăsat lucrurile cumva – lasă că merge, lasă că o să fie, vine, se întâmplă când trebuie, nu știu ce. Probabil, prea mult focus pe ceea ce făceam eu și mai puțin pe hai să întemeiem”, a spus Doinița Oancea, acum ceva vreme, în podcast-ul lui Cătălin Măruţă.

Doiniţa Oancea, la un pas de nuntă cu fostul iubit

Cea mai recentă relaţie publică a Doiniţei Oancea a fost cu Adrian Călin, de care s-a despărţit în primăvara lui 2021. După cinci ani şi jumătate petrecuţi împreună, Doiniţa şi Adrian plănuiau o nuntă romantică, dar nu a fost să fie. 

„În cinci ani jumătate nu ne-am certat, nu ne-am păruit, nu ne-am înșelat. Este exclusă infidelitatea. Cred că la un moment dat evoluam diferit și eu sunt o fire mai deschisă și el puțin mai închis, este introvertit. Îl vedeam și nu-l mai vedeam și atunci am zis, ce mă așteaptă? Nu știu, mi-a fost frică, recunosc. Țin la el foarte mult. Cred într-o prietenie după o relație, dar nu în momentul imediat următor, pentru că lucrurile sunt destul de proaspete pentru amândoi”, a declarat Doinița Oancea, la momentul despărţirii. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
copii adela popescu radu valcan jpg
cub alex dobrescu png
image png
delia budeanu colaj arhiva jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net