Octavian Strunilă, despre un episod violent cu Doinița Oancea. „I-am dat o palmă! Am văzut cum îi curge sânge”

Ultima actualizare:

Octavian Strunilă este băiatul din Dorohoi care a dat lovitura în telenovele! Actorul a avut parte de un incident neplăcut la filmări. A lovit-o pe colega sa Doinița Oancea, din greșeală! I-a dat o palmă de neuitat, de i-a țâșnit sângele. Actorul a povestit că, după perioada telenovelelor, a urmat un declin în cariera sa și a „căzut în cap!”

Octavian Strunilă a fost invitat la podcastul lui Cătălin Măruță Sursa: Youtube
Octavian Strunilă a fost invitat la podcastul lui Cătălin Măruță Sursa: Youtube

Actorul Octavian Strunilă a dispărut din lumina reflectoarelor în urmă cu circa 3 ani. După sucesul fulminant din „Inimă de țigan” și alte telenovele de succes, actorul a avut o perioadă în care a cunoscut declinul. A ajuns să fie dar afară din casă și cu rate enorme la bancă.

Telenovelele mi-au schimbat viața în bine, apoi în rău. După ce s-au terminat telenovelele am căzut în cap! Să vedeți cum s-a schimbat viața mea! Mie nu-mi ajungeam banii de joi până joia viitoare, deși luam cinci salarii de ale lui maică-mea. Cheltuiala era numai pe mese, mare noroc că nu s-au prins drogurile de mine.

Am pus ipotecă de gradul doi pe apartament la un moment dat, s-a tot adunat așa. Aveam un apartament cu două camere. A venit criza din 2009, s-au dus toate în jos, m-am trezit cu două camere în Vitan la o rată de 1200 de euro. M-am mutat la casă! Se auzea la radio că Strunilă e dat afară din casă!”, a declarat actorul în podcastul lui Cătălin Măruță. 

„Am o problemă să joc gol!”

Actorul a povestit despre începuturile lui în telenovele. Cele mai dificile au fost scenele în care trebuia să se dezbrace.

Am o problemă să mă dezbrac! Nu sunt vreun Dorian Popa! Chiar nu-mi place să joc gol! Când jucam în filmul lui Stere Gulea noi mai beam câte o bere! Stăteam numai în bar!

Eu eram mahmur, am vrut să mănânc o ciorbă de burtă că mi-era rău. O colegă m-a dus la un casting, mi-era rău de mor. Îmi dă o foaie să citesc textul,am dat o probă cu o cameră. La Magazinul Muzica, trebuia să joc un băiat de cartier, eram de acolo! Eu eram băiatul care apărea dintr-o dubă cu un cuțit în mână!

Primul rol a fost în <Numai iubirea>, cu Oana Zăvoranu și Pepe. Am avut noroc să nu fiu frumos. Dacă ști frumos joci rol principal. Am jucat numai de ăștia mici, i-am luat la rând. Am ras tot! Până și în Lala Band am jucat un rol! Am avut momente de sex, dar nu am avut parte de el.

„Am violat-o pe Adela Popescu!”

Am avut o scenă de viol cu Adela Popescu! Și-au luat amendă, nu știu cum s-ținut măsura. Și-au luat amendă foarte mare! Adela era cu hainele rupte, trasă de păr, agresată! Era mult pentru acordul părinților, era frig, iarna. Am făcut repede, că răcea Adela!”, a adăugat actorul. 

Cu Doinița Oancea, actorul a avut mai multe scene, unele dintre ele chiar violente.

„Doinița a fost soția mea vreo 600 de episoade, era Minodora Potocovaru. I-am dat la un moent dat o palmă și am văzut cum îi curge sânge pe dinți!  Așa mi-a zis Iura. Trebuie să-i dai pe bune, nu merge așa! Cred că m-a iertat!””, a povestit actorul.

La 41 de ani, Octavian Strunilă și-a dorit să facă o schimbare de macaz și a ales o altă carieră. A renunțat la scenă pentru a se ascunde în spatele camerelor.

Actorul din „Numai iubirea” și „Lacrimi de iubire” a decis să facă cu totul altceva și a început să regizeze.

 Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
copii adela popescu radu valcan jpg
cub alex dobrescu png
image png
delia budeanu colaj arhiva jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net