Octavian Strunil─â, despre un episod violent cu Doini╚Ťa Oancea. ÔÇ×I-am dat o palm─â! Am v─âzut cum ├«i curge s├óngeÔÇŁ

Octavian Strunil─â este b─âiatul din Dorohoi care a dat lovitura ├«n telenovele! Actorul a avut parte de un incident nepl─âcut la film─âri. A lovit-o pe colega sa Doini╚Ťa Oancea, din gre╚Öeal─â! I-a dat o palm─â de neuitat, de i-a ╚Ť├ó╚Önit s├óngele. Actorul a povestit c─â, dup─â perioada telenovelelor, a urmat un declin ├«n cariera sa ╚Öi a ÔÇ×c─âzut ├«n cap!ÔÇŁ

image
Octavian Strunil─â a fost invitat la podcastul lui C─ât─âlin M─âru╚Ť─â Sursa: Youtube

Actorul Octavian Strunil─â a disp─ârut din lumina reflectoarelor ├«n urm─â cu circa 3 ani. Dup─â sucesul fulminant din ÔÇ×Inim─â de ╚ŤiganÔÇŁ ╚Öi alte telenovele de succes, actorul a avut o perioad─â ├«n care a cunoscut declinul. A ajuns s─â fie dar afar─â din cas─â ╚Öi cu rate enorme la banc─â.

ÔÇ×Telenovelele mi-au schimbat via╚Ťa ├«n bine, apoi ├«n r─âu. Dup─â ce s-au terminat telenovelele am c─âzut ├«n cap! S─â vede╚Ťi cum s-a schimbat via╚Ťa mea! Mie nu-mi ajungeam banii de joi p├ón─â joia viitoare, de╚Öi luam cinci salarii de ale lui maic─â-mea. Cheltuiala era numai pe mese, mare noroc c─â nu s-au prins drogurile de mine.

Am pus ipotec─â de gradul doi pe apartament la un moment dat, s-a tot adunat a╚Öa. Aveam un apartament cu dou─â camere. A venit criza din 2009, s-au dus toate ├«n jos, m-am trezit cu dou─â camere ├«n Vitan la o rat─â de 1200 de euro. M-am mutat la cas─â! Se auzea la radio c─â Strunil─â e dat afar─â din cas─â!ÔÇŁ, a declarat actorul ├«n podcastul lui C─ât─âlin M─âru╚Ť─â. 

stanga
dreapta
IMG 3503 (3) jpg
strunila 2 jpg
strunila jpg
doinita oancea lora jpeg
mihai rait octavian strunila anca dumitra si mihai bobonete jpeg
octavian strunila oana sotie 0 jpeg

ÔÇ×Am o problem─â s─â joc gol!ÔÇŁ

Actorul a povestit despre începuturile lui în telenovele. Cele mai dificile au fost scenele în care trebuia să se dezbrace.

ÔÇ×Am o problem─â s─â m─â dezbrac! Nu sunt vreun Dorian Popa! Chiar nu-mi place s─â joc gol! C├ónd jucam ├«n filmul lui Stere Gulea noi mai beam c├óte o bere! St─âteam numai ├«n bar!

Eu eram mahmur, am vrut s─â m─ân├ónc o ciorb─â de burt─â c─â mi-era r─âu. O coleg─â m-a dus la un casting, mi-era r─âu de mor. ├Ämi d─â o foaie s─â citesc textul,am dat o prob─â cu o camer─â. La Magazinul Muzica, trebuia s─â joc un b─âiat de cartier, eram de acolo! Eu eram b─âiatul care ap─ârea dintr-o dub─â cu un cu╚Ťit ├«n m├ón─â!

Primul rol a fost în <Numai iubirea>, cu Oana Zăvoranu și Pepe. Am avut noroc să nu fiu frumos. Dacă ști frumos joci rol principal. Am jucat numai de ăștia mici, i-am luat la rând. Am ras tot! Până și în Lala Band am jucat un rol! Am avut momente de sex, dar nu am avut parte de el.

ÔÇ×Am violat-o pe Adela Popescu!ÔÇŁ

Am avut o scen─â de viol cu Adela Popescu! ╚śi-au luat amend─â, nu ╚Ötiu cum s-╚Ťinut m─âsura. ╚śi-au luat amend─â foarte mare! Adela era cu hainele rupte, tras─â de p─âr, agresat─â! Era mult pentru acordul p─ârin╚Ťilor, era frig, iarna. Am f─âcut repede, c─â r─âcea Adela!ÔÇŁ, a ad─âugat actorul. 

Cu Doini╚Ťa Oancea, actorul a avut mai multe scene, unele dintre ele chiar violente.

ÔÇ×Doini╚Ťa a fost so╚Ťia mea vreo 600 de episoade, era Minodora Potocovaru. I-am dat la un moent dat o palm─â ╚Öi am v─âzut cum ├«i curge s├ónge pe din╚Ťi!  A╚Öa mi-a zis Iura. Trebuie s─â-i dai pe bune, nu merge a╚Öa! Cred c─â m-a iertat!ÔÇŁÔÇŁ, a povestit actorul.

La 41 de ani, Octavian Strunil─â ╚Öi-a dorit s─â fac─â o schimbare de macaz ╚Öi a ales o alt─â carier─â. A renun╚Ťat la scen─â pentru a se ascunde ├«n spatele camerelor.

Actorul din ÔÇ×Numai iubireaÔÇŁ ╚Öi ÔÇ×Lacrimi de iubireÔÇŁ a decis s─â fac─â cu totul altceva ╚Öi a ├«nceput s─â regizeze.

 Pute╚Ťi urm─âri ╚Ötirile Click! ╚Öi pe Google News!  

image png
carmen tanase jpeg
card ajutor jpg
image png
mircea solcanu2 png
12 linda evangelista main jpg jpeg
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
giani vladimir 25713800 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
iuliana beregoi
2 taylor swift jpg jpeg
FotoJet jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg
image png
carmen tanase jpeg