Doinița Oancea, alături de un prieten misterios la o premieră. Cu ce vedete au dat nas în nas

Miercuri, 23 februarie, Smiley a avut o seară cu emoții, căci într-un mall din nordul Capitalei s-a lansat oficial, pe marele ecran, filmul "Odată pentru totdeauna", în care joacă alături de Gina Pistol. Numeroși prieteni au venit să îl susțină, printre care și simpatica Doinița Oancea. Actrița nu a venit însă singură.

image

Doinița Oancea (39 de ani) a arătat superb în verde, mai ales că avea și zâmbetul la purtător. Fosta actriță de telenovele nu a venit însă singură la premiera filmului, ci însoțită de un misterios tânăr care era, ca să zicem așa, în legalitate, din moment ce Doinița este despărțită de iubit de aproape un an.

Au râs și s-au simțit bine toată seara, alături de un cuplu pe val în acest moment, Ramona Olaru și Cătălin Cazacu. La premieră au mai fost Smiley, Gina Pistol, Liviu Vârciu, Anda Călin, regizorul Iura Luncașu cu familia, Giulia Nahmany etc.

doinita oancea ramona olaru catalin cazacu jpeg
Doinița Oancea, alături de prietenul ei (stânga), Ramona Olaru și Cătălin Cazacu. Foto: Gheorghe Che

Doinița Oancea s-a despărțit de iubit după 5 ani de relație

Doinița Oancea și bărbatul care i-a fost alături 5 ani, Adrian Călin, au pus punct poveștii de dragoste, dar au rămas în relații civilizate. „Drumurile noastre s-au separat după cinci ani jumătate. Este nevoie de curaj să ieși dintr-o relație funcțională. Atunci când simți că mai vrei ceva, iar acel ceva nu se întâmplă trebuie să ai niște discuții serioase cu omul de lângă tine. Știu foarte puține persoane despre despărțire.

Am lăsat lucrurile să se așeze în capul nostru, să fim siguri că așa este bine. El este un om extraordinar, la care țin foarte mult. În cini ani jumătate nu ne-am certat, nu ne-am păruit, nu ne-am înșelat. Este exclusă infidelitatea", declara Doinița, în aprilie 2021, în cadrul cadrul matinalului de la Antena Stars.

Filmul cu Smiley, din 25 februarie, în cinematografele din țară

Pelicula "Odată pentru totdeauna" va intra în cinematografe din data de 25 februarie. Filmul spune povestea unui regizor de succes şi tată a doi copii, Alex (interpretat de Smiley), care trece printr-o perioadă a vieţii sale în care se luptă cu depresia, în ciuda succesului pe care îl are în carieră. După ce îşi anunţă familia că se reîntoarce în satul natal, ei decid să îl urmeze şi, doar cu ajutorul lor, reuşeşte să depăşească momentele dificile. Alături de Smiley mai joacă Ada Galeș, Augustin Viziru, Cosmin Natanticu și iubita lui, Gina Pistol.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

cub andreea antonescu png
Lia Bugnar
image jpeg
hororoscop jpg
dani otil gaggbriela prisacariu copy jpeg
colaj gina pistol  irina fodor png
cub cheating wife png
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
dani otil gaggbriela prisacariu copy jpeg
colaj gina pistol  irina fodor png
cub schimbări televiziuni png
1 Monica Barladeanu123 jpg
3 florin calinescu a avut coronavirus 2 jpg jpeg
FotoJet jpg