Cum a apărut iubita lui Liviu Vârciu la premiera unui film. Anda Călin, «interzis» de senzuală

Ultima actualizare:

Anda Călin are 31 de ani, doi copii superbi și un soț celebru. Ea este însă o prezență discretă în zona mondenă, iar aparițiile ei publice sunt extrem de rare. Este ușor de înțeles de ce, miercuri seara, a atras toate privirile la premiera unui film. 

image

S-a strâns multă lume miercuri, 23 februarie, la lansarea de gală a filmului "Odată pentru totdeauna", regizat de Iura Luncașu. Smiley, Gina Pistol, Cătălin Cazacu, Ramona Olaru, Doinița Oancea, Iura Luncașu cu familia, Giulia Nahmany și multe alte vedete s-au bucurat de premieră și de socializare, în aceste vremuri de pandemie.

Anda Călin, apariție senzuală la film

Printre VIP-uri s-a numărat și Liviu Vârciu, prezentatorul emisiunii "Prețul cel bun", de la Antena 1, care a ieșit în oraș cu superba lui iubită, Anda Călin. Bruneta are o figură exotică, și-a lăsat părul să crească foarte lung, a purtat un machiaj discret, dar care i-a evidențiat trăsăturile, iar ținuta a fost wow. Anda a purtat o fustă din piele, conică, o bluză mulată, neagră, cu vedere la decolteu, și accesorii all black: geantă, curea și ghete din lac.

Liviu Vârciu și frumoasa Anda Călin. Foto: Gheorghe Chelu
Liviu Vârciu și frumoasa Anda Călin. Foto: Gheorghe Chelu

"Am scos fata la film", a scris Liviu Vârciu pe Instagram, mândru de partenera sa. Noi i-am văzut însă în realitate, pentru că am fost la premiera peliculei în care Smiley are rolul principal, și putem spune că bruneta lui Vârciu arată fix așa cum o vedeți și în social media. 

Cum s-au cunoscut Liviu și Anda

Anda Călin i-a dăruit lui Liviu doi copii, o fată și un băiețel, Anastasia și Matei, actorul mai având o fiică, pe Carmina, din relația cu Amy Teiceanu. Într-un interviu pentru Click!, Anda Călin ne-a povestit cum s-a cunoscut cu Liviu.

"Ne-am cunoscut într-un restaurant şi atunci a spus, când m-a văzut prima oară, că o să fiu nevasta lui. Nici nu cred că m-a întrebat cum mă cheamă. Prima replică a fost «ce faci nevastă în oraş?». Şi i-am spus că am venit să fiu cu ochii pe el. Şi el m-a întrebat cu cine am lăsat copiii acasă. Şi i-am spus că sunt cu soacra mea". Iată că de la aceste glume și până la întemeierea unei familii, cu adevărat, nu a mai fost decât un pas.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
image
actualitate.net
image
actualitate.net