Liviu Vârciu și Anda Călin, botez de cinci stele pentru fiul lor! Imagini de la petrecerea grandioasă, cu multe vedete

liviu varciu alaturi de frumoasa lui familie 1 jpeg
Liviu Vârciu, alături de frumoasa lui familie

Un an și trei luni l-a ținut Liviu Vârciu pe fiul său departe de ochii curioșilor! Micuțul Matei Liviu a fost creștinat anul trecut, iar acum părinții lui au dat o petrecere fastuoasă, unde și-au invitat toți pritenii și colegii de breaslă.

În urmă cu mai bine de un an, pe 28 mai 2020, Liviu Vârciu și Anda Călin au devenit părinți pentru a doua oară. Cei doi mai au împreună o fetiță, pe Anastasia (4 ani). Din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, Liviu și Anda au făcut anul trecut doar creștinarea micuțului Matei Liviu și au amânat petrecerea cu mulți invitați.

Acum însă, cei doi au organizat un chef de cinci stele la un local de lux din Otopeni, unde au chemat toată floarea showbiz-ului. Au fost în jur de 300 de invitați, majoritatea fiind colegii din Antena 1. Printre aceștia s-au numărat: Pepe cu iubita Jasmine, Lora cu Ionuț Ghenu, Aurelian Temișan cu Monica Davidescu, Andreea Bănică și Lucian Mitrea, Mirela Vaida, Cornel Păsat, Cezar Ouatu, Andrei Ștefănescu împreună cu fiul său și mulți alții.

Foc de artificii spectaculos

Atmosfera evenimentului a fost întreținută de mai mulți artiști și formații. Au cântat Jean de la Craiova, Bella Santiago, taraful Cleante, dar și Liviu Vârciu în formula ”L.A.”, alături de un coleg din celebra trupă. Aceștia au interpretat live câteva melodii celebre. Cel mai spectaculos moment l-a reprezentat, de departe, de focul de artificii, iar numai arsenalul pirotehnic s-ar fi ridicat la suma de 5.000 de euro. Invitații însă au fost extrem de darnici și de generoși. Conform unor surse din apropierea celor doi, darul ar fi început de la 300 de euro. 

Citește și:

INTERVIU Anda Călin, iubita lui Liviu Vârciu, detalii din viața de cuplu: "Mi-a zis nevastă, deși nu știa cum mă cheamă"

Anda Călin a născut! Liviu Vârciu are, în sfârșit, și un băiețel

Ioana Petric jpg
FotoJet jpg
Regina Elisabeta
BeFunky collage (12) jpg
cub loredana groza png
militar pedofil jpeg
dragos patraru starea natiei sanatatii slab jpeg
cub xonia png
Un câine a tras o barcă. Foto: Captură video Instagram
Distrugeri provocate de uraganul Ian în Cuba FOTO EPA EFE (4) jpg
image
image
image
image
cub loredana groza png
FotoJet jpg
BeFunky collage (12) jpg
Adda
cub nicoleta luciu animat gif
simona gherghe