Doinița Oancea, cu ochii în lacrimi, despre cel mai mare regret al ei

Ultima actualizare:

Doinița Oancea intervenit în podcastul lui Cătălin Măruță cu Octavian Strunilă ca să-l salute pe soțul ei din telenovela ”Inimă de țigan”, dar a sfârșit prin a-și deschide ea însăși sufletul în fața lui Cătălin, despre un subiect care a devenit dureros odată cu trecerea timpului.

image

În pragul vârstei de 39 de ani, cu o carieră frumoasă deja în spate și mereu cu zâmbetul pe buze, Doinița Oancea a surprins cu o declarație tristă în podcastul lui Cătălin Măruță. Actrița fusese invitată pentru a reface unul dintre cuplurile îndrăgite din telenovela ”Inimă de țigan”, alături de Octavian Strunilă.

Întrebată dacă o încearcă vreun regret până la vârsta aceasta, Doinița Oancea a răspuns, cu privirea în jos, că-i pare rău că nu a acordat mai multă importanță întemeierii unei familii. Actrița a spus că simte că-I lipsește ceva important, după atâția ani în care s-a concentrat foarte mult pe carieră și prea puțin pe construirea unei relații de cuplu solide.

Doinița a recunoscut că a mers pe principiul că dacă este dat să se întâmple ceva, atunci acel lucru se va întâmpla oricum. Acum, cu câteva zile înainte de a împlini vârsta de 39 de ani, Doinița se întreabă dacă nu cumva aceasta n-a fost o strategie greșită. Și-a dat seama că ar fi putut avea deja ”un prichindel” lângă ea.

„De când mă știu, stau și mă gândesc ce regret am, dacă am vreunul… n-am. Dar încep să resimt, și anume faptul că peste o lună de zile fac 39 de ani. Mi se pare că aș fi putut să am și eu un prichindel pe lângă mine. Mă gândesc la treaba asta. Ăsta e regretul. Eu tot timpul am zis că dacă ar fi fost să fie, ar fi fost până la momentul ăsta, dar cred că nici eu nu am acordat suficient de multă importanță. Adică am lăsat lucrurile cumva – lasă că merge, lasă că o să fie, vine, se întâmplă când trebuie, nu știu ce. Probabil, prea mult focus pe ceea ce făceam eu și mai puțin pe hai să întemeiem”, a dezvăluit Doinița Oancea în podcastul lui Măruță.

A fost momentul în care și Cătălin, și Octavian s-au arătat empatici cu tristețea actriței și au mutat discuția spre un alt show de televiziune prezentat de Jerry Seinfeld.

Doinița Oancea s-a despărțit de iubit după cinci ani de relație

În primăvara anului trecut, Doinița Oancea s-a despărțit de iubitul ei, Adrian Călin, după mai bine de cinci ani de relație. Cei doi aveau planuri de căsătorie, ba chiar se logodiseră, însă, într-un final, au decis să I ia pe drumuri diferite.

Cei doi erau prieteni de ani buni și, treptat relația lor s-a transformat într-una de iubire și zarurile păreau aruncate pentru o nuntă romantică. Din păcate, relația s-a destrămat.

„În cinci ani jumătate nu ne-am certat, nu ne-am păruit, nu ne-am înșelat. Este exclusă infidelitatea. Cred că la un moment dat evoluam diferit și eu sunt o fire mai deschisă și el puțin mai închis, este introvertit. Îl vedeam și nu-l mai vedeam și atunci am zis, ce mă așteaptă? Nu știu, mi-a fost frică, recunosc. Țin la el foarte mult. Cred într-o prietenie după o relație, dar nu în momentul imediat următor, pentru că lucrurile sunt destul de proaspete pentru amândoi”, a declarat Doinița Oancea la vremea respectivă, la Antena Stars.

  Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
image
actualitate.net
image
actualitate.net