Doinița Oancea, schimbare importantă în viața ei. Ce meserie are acum «regina telenovelelor»

Ultima actualizare:

Doinița Oancea a jucat în filme și seriale din 2007, până în 2019, însă de un an încoace a trecut de partea cealaltă a catedrei, cum se spune. Frumoasa actriță din "Inimă de țigan", "Regina" și "Moștenirea" și-a deschis o școală de actorie în Bragadiru, de care se ocupă cu mare drag. Fotoreporterii Click! au surprins-o recent într-un moment de relaxare, la mall. 

cub doinita oancea animat gif

Actriță, profă de actorie și patroană de școală de actorie. Doinița Oancea (39 de ani) e 3 în 1 și recunoaște că face bani fără prea mare greutate sau stres, căci și-a transformat talentul în meserie, apoi în afacere.

"Și, uite așa, fac eu banii foarte ușor, fără să muncesc, făcând ceea ce îmi place. Se face un an de când mi-am deschis școala de actorie, acum am lansat un anunț că iau înscrieri pentru noi grupe", declara Doinița, recent, la Antena Stars. Interpreta Minodorei din "Inimă de țigan" predă tainele actoriei copiilor cu vârste cuprinse între 4 și 18 ani și, deși a deschis școala pe timpul pandemiei, iată că a reușit să țină afacerea în frâu și să aibă constant cursanți. 

Doinița Oancea s-a relaxat la mall

Zilele trecute, fotoreporterii Click! au surprins-o pe Doinița într-un moment de respiro. Actrița a mers la un mall din Nordul Capitalei, unde a intrat în timp ce savura o cafea pe care a avut-o cu ea, în mașină. Doinița arată bine, e naturală, relaxată, îmbrăcată cool, iar unghiile și buzele roșii atrăgeau atenția de la o poștă. Vedeta a intrat în centrul comercial în timp ce butona telefonul cu mâna în care ținea și masca, și pachetul de țigări, și un breloc cu chei. 

Doinița Oancea a debutat în "Inimă de țigan"

În 2007, Doinița Oancea își făcea debutul în actorie în telenovela "Inimă de țigan", cu rolul Minodorei Potcovaru. Au urmat, în ordine, "Regina" (2008), "State de România" (2009), "State de România-Vacanță la Nisa" (2010), "S-a furat mireasa", "Îngeri pierduți" (2012), "Fetele lu' dom' Profesor" (2014), O grămadă de caramele (2017), Când mama nu-i acasă (2017), Fructul oprit (2018), Sacrificiul (2019). 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
george burcea andreea balan fetitele ELLA CLARA jpg
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net