Fostă actriță sexy din Inimă de țigan, pe platourile MasterChef. «Ca model stai bine»

#MasterChef România 19 ianuarie 2022

O fostă actriță din serialul „Inimă de Țigan” și-a făcut apariția pe platourile MasterChef, de data aceasta în „rolul” de bucătăreasă!

image
Oana Ioniță și-a încercat norocul la MasterChef Foto: Pro TV

Oana Ioniță, în vârstă de 38 de ani, cunoscută după ce a jucat în mai multe telenovele autohtone, a venit la MasterChef pentru a le demonstra chefilor și publicului că actoria nu este singurul ei talent!

Oana Ioniță, în platoul MasterChef

Aceasta și-a făcut apariția în platoul emisiunii alături de trei prietene, printre care s-a numărat și Dilly Chilly, fostă concurentă MasterChef. Acestea au încurajat-o pe Oana și s-au ținut și de glume, spunându-i actriței să vină neapărat înapoi cu șortul sau chiar cu un chef.

Ajunsă în fața chefilor, fosta actriță din „Inimă de Țigan” a pregătit un piept de rață cu dovleac și prune picante. „Gătesc de foarte mică, am crescut cu bunica mea, iar gătitul îmi amintește de ea”, a răspuns concurenta atunci când a fost întrebată „cu ce gânduri” a venit la MasterChef.

Deși obișnuită cu camerele de filmat, Oana a cedat în fața emoțiilor show-ului, lucru care a fost rapid remarcat. „Ca model stai bine, dar ca actriță stăpânești foarte greu siguranța de sine”, a remarcat chef Radu Dumitrescu, în timp ce o privea pe concurenta tensionată.

Preparatul Oanei Ioniță a fost demn de un „nu” în opinia lui chef Joseph Hadad, dar ceilalți doi jurați au hotărât să o trimită pe concurentă în etapa următoare. „Dacă nu era pruna asta, era acasă”, a punctat și chef Radu Dumitrescu decizia.

Oana Ioniță promite însă că-și va lua revanșa în etapa următoare a competiției și se va întoarce mai pregătită. „Pregătiți-vă de adevărata competiție, o s-o vedeți pe Oana în acțiune”, a spus aceasta la final.

Cine este Oana Ioniță

Pe bruneta Oana Ioniță o știți din mai multe producții TV, devenind cunoscută în special pentrul rolul ei din telenovela „Inimă de țigan”, unde a jucat rolul secretarei lui Gigi Dumbravă, interpretat de Florin Zamfirescu.

Și dacă de pe micile ecrane nu vă este cunoscută, cu siguranță celor ce le plac reprezentantele sexului frumos le este familiară din revistele pentru adulți! Oana Ioniță este fosta „Miss Playboy” România 2004. Aceasta a pozat îndrăzneț pentru publicația anterior menționată, având succes și ca model. 

stanga
dreapta
RKZ 6679 jpg
RKZ 6995 jpg
Oana Ionita jpg
oana ionita1 jpg
oana ionita2 png
irina tanase 13 jpg
andre JPG
anamaria prodan portret 0 jpeg
00032 jpg
Pensionari din România jpg
banica vicoveanca jpeg
crbl  2 (2) jpg
salariu copy jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Screenshot 2022 05 27 211305 png
irina fodor asia express jpg
crbl  2 (2) jpg
disney plus png
about you gala jpg
netflix laptop jpg