Fostă actriță sexy din Inimă de țigan, pe platourile MasterChef. «Ca model stai bine»

#MasterChef România
Ultima actualizare:

O fostă actriță din serialul „Inimă de Țigan” și-a făcut apariția pe platourile MasterChef, de data aceasta în „rolul” de bucătăreasă!

Oana Ioniță și-a încercat norocul la MasterChef Foto: Pro TV
Oana Ioniță și-a încercat norocul la MasterChef Foto: Pro TV

Oana Ioniță, în vârstă de 38 de ani, cunoscută după ce a jucat în mai multe telenovele autohtone, a venit la MasterChef pentru a le demonstra chefilor și publicului că actoria nu este singurul ei talent!

Oana Ioniță, în platoul MasterChef

Aceasta și-a făcut apariția în platoul emisiunii alături de trei prietene, printre care s-a numărat și Dilly Chilly, fostă concurentă MasterChef. Acestea au încurajat-o pe Oana și s-au ținut și de glume, spunându-i actriței să vină neapărat înapoi cu șortul sau chiar cu un chef.

Ajunsă în fața chefilor, fosta actriță din „Inimă de Țigan” a pregătit un piept de rață cu dovleac și prune picante. „Gătesc de foarte mică, am crescut cu bunica mea, iar gătitul îmi amintește de ea”, a răspuns concurenta atunci când a fost întrebată „cu ce gânduri” a venit la MasterChef.

Deși obișnuită cu camerele de filmat, Oana a cedat în fața emoțiilor show-ului, lucru care a fost rapid remarcat. „Ca model stai bine, dar ca actriță stăpânești foarte greu siguranța de sine”, a remarcat chef Radu Dumitrescu, în timp ce o privea pe concurenta tensionată.

Preparatul Oanei Ioniță a fost demn de un „nu” în opinia lui chef Joseph Hadad, dar ceilalți doi jurați au hotărât să o trimită pe concurentă în etapa următoare. „Dacă nu era pruna asta, era acasă”, a punctat și chef Radu Dumitrescu decizia.

Oana Ioniță promite însă că-și va lua revanșa în etapa următoare a competiției și se va întoarce mai pregătită. „Pregătiți-vă de adevărata competiție, o s-o vedeți pe Oana în acțiune”, a spus aceasta la final.

Cine este Oana Ioniță

Pe bruneta Oana Ioniță o știți din mai multe producții TV, devenind cunoscută în special pentrul rolul ei din telenovela „Inimă de țigan”, unde a jucat rolul secretarei lui Gigi Dumbravă, interpretat de Florin Zamfirescu.

Și dacă de pe micile ecrane nu vă este cunoscută, cu siguranță celor ce le plac reprezentantele sexului frumos le este familiară din revistele pentru adulți! Oana Ioniță este fosta „Miss Playboy” România 2004. Aceasta a pozat îndrăzneț pentru publicația anterior menționată, având succes și ca model. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
Maia Morgenstern jpg
Gabriela lucutar instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net