O fostă concurentă Eurovision, tachinată la Masterchef: ”Sper să cânți mai bine decât gătești”

Surprize în cea de-a doua ediție MasterChef, show-ul culinar care a revenit la PRO TV după o pauză de 2 ani. În fața juraților a venit o fostă concurentă la Eurovision. Miruna Mănescu este însă și fostă solistă în trupa-fenomen LaLa Band

Miruna Mănescu și Chef Foa. Foto: PRO TV
Miruna Mănescu și Chef Foa. Foto: PRO TV

Miruna Mănescu (33 de ani, cântăreață) este fostă concurentă Eurovision și s-a prezentat în fața chefilor de la MasterChef în a doua ediție a show-ului, difuzat joi seară, la PRO TV.

Pasiunea ce o poartă muzicii a fost foarte ușor vizibilă, întrucât aceasta a cântat pe toată durata probei de gătit. „De gătit în fața camerelor... nu o fac atât de des cum cânt, experiența pe scenă e mult mai mare”, a declarat aceasta, plină de emoții, în timp ce gătea o supă cremă de dovleac, asortată cu portocală și ton.

Miruna Mănescu a primit trei de "NU"

Cei trei experți în gastronomie au fost uimiți să afle că participanta a reprezentat Elveția la Eurovision, ediția din 2017, alături de trupa sa: Timebelle, o trupă de muzică elvețiano-română din Berna. În 2013, Miruna Mănescu a fost cooptată în trupa LaLa Band, după plecarea lui Liviu Teodorescu și a lui Bubu. Pe vremea aceea numele ei de scenă era cunoscuta drept Shaka Muv. Ea a mai colaborat pentru Eurovision cu compozitorul Mihai Alexandru

Miruna Mănescu nu i-a impresionat pe jurați
Miruna Mănescu nu i-a impresionat pe jurați

Din păcate, chefii de la MasterChef nu s-au lăsat impresionați de preparatul Mirunei Mănescu, considerat relativ simplu, așa că aceasta a primit 3 de „nu”. Și, evident, niciun șorț.

Chef Radu Dumitrescu a tachinat-o pe concurentă spunându-i „Sper să cânți mai bine decât gătești”. Miruna a cântat la cererea celor trei jurați, care s-au dovedit a fi mai mult decât impresionați de prestație, având în vedere vocea superbă a tinerei. „Continuă să gătești, că ai o voce minunată”, spune în glumă Chef Radu Dumitrescu la plecarea concurentei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net