Divorțul a traumatizat-o pe Deea Codrea de la ”Bravo, ai Stil!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Deea Codrea (30 de ani), fosta concurentă de la “Bravo, ai stil! Celebrities!”, din 2020, trece prin cea mai frumoasă perioadă din viața sa. Vedeta a devenit în urmă cu un an mama de băiat și este foarte fericită în brațele actualului partener de viață, Andrei Stoian.

Deea Codrea nu mai vrea să audă de măritiș!

Puțină lume știe că viața Deei Codrea nu a fost tot timpul roz! Asta din cauză că tânăra pasionată de modă a trecut print-un divorț, în urmă cu câțiva ani. Prezentă, recent, la lansarea unei colecții de haine de iarnă influencera ne-a dezvăluit motivul pentru care nu își mai dorește să îmbrace pentru a doua oară rochia de mireasă.

Citește și: Incredibil cât a ajuns să cântărească! Câte kilograme are acum Raluca Bădulescu: „Mulți îmi spun că am anorexie”

„Nu trebuie să vă așteptați la o nuntă. Nu e niciun secret, eu am mai fost căsătorită, la fel și Andrei și atunci cam știm cu ce se mănâncă treaba asta. M-am văzut în rochie de mireasă, este frumos, nu mai vreau.

Acel divorț a avut urmări pentru mine, dar au fost vindecate în timp și să știi că nu îl regret deloc pentru că am învățat foarte multe lucruri, ce înseamnă, în general, experiențele acestea mai puțin plăcute și oricum eu sunt de părere că doar așa putem evolua.”, ne-a spus Deea Codrea.

Deea Codrea, motivul pentru care nu mai vrea copil

„Avem această teamă că nu am putea să ne împărțim în mod egal asupra copiilor și nu ne-am dori la băiatul nostru să se simtă neglijat. Momentan răspunsul meu este nu, nu îmi mai doresc. Recunosc că au fost și foarte grele primele luni, foarte grele, pentru că amândoi suntem niște părinți activi și dintr-o dată universul nostru a fost zguduit și atunci este greu.”, ne-a mai zis Deea Codrea, care a dorit să precizeze și faptul că băiețelul pe care îl au împreună este tare năzdrăvan.

„Copilul crește, merge și explorează peste tot iar eu încerc să nu stau foarte panicată în spatele lui ca la fiecare trântă pe care o ia să fiu acolo. Încerc să îl las să descopere lumea și să mă înfrânez. Nu sunt o mamă obsesivă. În general, îl las să facă ce vrea. Ba chiar are un cucui din cauză că s-a oprit direct în perete pentru că așa a considerat el că poate să treacă prin acel perete”, a mai declarat Deea Codrea, pentru Click!.

Deea Codrea: „Nu sunt înebunită după mâncărurile cu multe calorii!”

În ceea ce privește dieta, Deea ne-a mai mărturisit și ce mănâncă de arată atât de bine. „Nu fac nimic pentru a mă menține așa. Acum nu te gândi că mănânc în fiecare zi la fast-food, nici nu este indicat. Îmi fac poftele dar poftele mele sunt așa mai temperate și cred că și asta ajută. Îmi plac foarte mult fructele și legumele, salata verde, fasole verde și fructe foarte multe.

În sarcină chiar am mâncat mere în continuu iar cel mic acum este disperat după mere. Îmi mai place și zona aceasta de brânzeturi, lactate. Nu sunt înebunită după mâncărurile cu multe calorii. Dacă este să îmi fac nebunia într-o seară mi-o fac cu sushi”, a mai spus, pentru Click!, Deea Codrea.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
maria dinulescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net