Alexandra Ungureanu este câștigătoarea „Bravo, ai stil! Celebrities”

Ultima actualizare:

    Alexandra Ungureanu a câștigat Bravo, ai stil
Alexandra Ungureanu a câștigat Bravo, ai stil

Alexandra UNugureanu a fost desemnată cea mai stilată vedetă din România. Bravo, ai stil! Celebrities este cea mai cunoscută competiție de stil televizată din România, iar în acest sezon, au concurat mai multe vedete care s-au întrecut în ținute și în momente. Oana Radu, Cristina Șișcanu, Alexandra Ungureanu, Theo Rose, Deea Codrea și Andreea Tonciu au demonstrat cât de muncitoare au fost de-a lungul edițiilor.

Update- Alexandra Unugureanu a câștigat „Bravo, ai stil! Celebrities”.

Update - Andreea Tonciu a fost eliminată cu 16,6% de voturi. 

Update - Deea Codrea a fost eliminată cu 9,1%.

Update - Oana Radu a fost eliminată cu 1,4%.

Update -  Cristina Șișcanu a fost eliminată de la Bravo, ai stil! cu doar 0,8% voturi.

Cristina Șișcanu l-a atacat pe Cătălin Botezatu dacă a primit foloase de natura financiară sau de altă natură, lucruri pe care Cătălin Botezatu le-a infirmat. La fel, aceasta l-a întrebat și pe Maurice Munteanu dacă el a ajutat-o pe Alexandra Ungureanu cu ținutele de la Bravo, ai stil! însă el a negat.

“Bravo, ai stil! Celebrities”, cel mai iubit și longeviv show de fashion din România, ajuns la cel de-al șaselea sezon, își va desemna astăzi, marea câștigătoare, cea care va fi încoronată ca fiind cea mai stilată femeie din România. Câștigătoarea va fi desemnată în direct de către telespectatori, prin vot SMS, în Marea Finală “Bravo, ai stil! Celebrities”, la Kanal D.

Stelele adunate pe concurente pe parcursul săptămânii sunt foarte importante, în aceeași măsură și notele primite din partea juraților. De asemenea, va fi foarte important  modul în care se vor prezența cele șase finaliste, în seară Finalei, în fața telespectatorilor,  cei care vor avea ultimul cuvânt de spus în desemnarea castigatoarei. Ei își vor alege, în direct, prin vot, favorita. 

Oana Radu a fost prima care a defilat în Marea Finală, iar momentul i-a dat pe spate pe jurați. Aceasta a refăcut una dintre piesele ei cele mai cunoscute, intitulată „Tu”. 

Imediat după Oana Radu, Cristina Șișcanu a făsuct senzație cu un discurs emoționant despre familie.

„Veți întâlni în viață, oameni care vor încerca să vă provoace, să vă sfâșie, să vă doboare, dar voi să nu vă pierdeți demnitatea, nici chiar dacă ați fi într-un moment de disperare. Să fiți drepți, să nu plecați capul și să luptați. Oamenii sunt ușor de manipulat, să nu vă lăsați manipulați, să fiți una cu ceea ce simțiți, cu ceea ce credeți. Cea mai ușoară cale, dar nu este neapărat și cea dreaptă. Drumul anevoios către succes este adevărul. Numai așa veți cunoaște iubirea. Primiți și răspândiți iubire. Cu dragoste, mama”, a spus Cristina Șișcanu ân cadrul momentului ei. 

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net