Care au fost primele semne că mariajul dintre Ilinca Vandici şi Andrei Neacşu e în pericol

Ultima actualizare:

Primăvara anului 2023 aduce în atenția publicului o altă despărțire zdruncinătoare, cea dintre Ilinca Vandici și Andrei Neacșu. S-au iubit vreme de șase ani de zile, dar sentimentele și-au pierdut din intensitate. În urma unor speculații conform cărora ruptura s-a produs între cei doi, prezentatoarea de la Kanal D2 a confirmat despărțirea de tatăl copilului ei. Click! face o mică retrospectivă a ultimelor lor luni din relația lor și vă prezintă semnele care anunțau problemele din Paradis.

Credeau că sunt suflete pereche și că vor îmbătrâni împreună, până la adânci bătrâneți. Clișeul clasic „în viață trebuie să iubești orbește” pălește în fața celei mai recente despărțiri din showbiz-ul românesc. Descoperă, în rândurile de mai jos, care au fost perioadele în care liniștea și armonia nu mai domneau în mariajul Ilincăi Vandici și al lui Andrei Neacșu.

Semnele care anunțau probleme în mariajul Ilincăi Vandici și Andrei Neacși 

Dacă derulăm ultimele luni din relația celor doi, observăm o serie de evenimente care lăsau de înțeles faptul că există anumite probleme.

Sărbătorile de iarnă au fost, se pare, ultima speranță a cuplului Ilinca Vandici și Andrei Neacșu de a-și reconsolida relația. Prezentatoarea de la Kanal D2 a publicat ultimele fotografii împreună cu soțul și fiul lor de Crăciun. A scris în dreptul acelor imagini acest mesaj: „Viața e făcută din clipe... Sunt multe pe care le trăim, sunt multe pe care le pierdem, dar cel mai important este să încercăm mereu să facem fiecare clipă pe care o trăim să merite!”.

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu au decis să meargă pe drumuri separate / foto: Colaj Click!
Ilinca Vandici și Andrei Neacșu au decis să meargă pe drumuri separate / foto: Colaj Click!

Apoi, toți trei au plecat în vacanța de Revelion în Mexic. Din păcate, călătoria aceasta nu le-a fost, se pare, de bun augur.

La câteva săptămâni distanță, prezentatoarea de la Kanal D2 a fost nașă la un botez, însă fără Andrei.

Apoi, o altă vacanță, începută în data de 6 mai, indica faptul că mariajul are probleme: Ilinca a călătorit doar împreună cu fiul ei în Dubai.

Ilina Vandici: „Zian este binecuvântarea noastră”

În ciuda faptului că au ales să meargă pe drumuri separate, cu siguranță Ilinca Vandici și Andrei Neacșu își vor aminti mereu de anul 2016, când relația lor a prins contur, după ce s-au ales unul pe celălalt pentru a construi o familie. 

La doar câteva luni după ce s-au cunoscut, îmbrățișau cu mult entuziasm și fericire vestea că pe lume va veni rodul iubirii lor - băiețelul lor, Zian, urmând ca mai apoi să-și unească destinele în fața a sute de oameni, în cadrul unui eveniment fastuos. 

În urmă cu doar câteva luni, veridicitatea căsătoriei lor începuse să fie deja pusă sub lupă. Zvonurile potrivit cărora nu mai formează un cuplu, au fost confirmate chiar de către îndrăgita moderatoare a emisiunii „Bravo, ai stil!”, care a oferit o explicație prin intermediul rețelelor de socializare. 

„Întotdeauna este dificil să iei o astfel de decizie, însă după o îndelungată reflecție și cu recunoștință pentru timpul pe care l-am petrecut împreună, am decis de comun acord cu Andrei să ne separăm ca și cuplu. În calitate de părinți devotați, prioritatea noastră rămâne să ne creștem copilul împreună cu dragoste, respect și prietenie.

Zian este binecuvântarea noastră și întotdeauna vom fi alături de el, cu iubire și susținere. Este o perioadă grea, în care avem nevoie de liniște, înțelegere și toleranță. Vă mulțumesc pentru că ați fost mereu alături de mine în toți acești ani, în toate momentele care au marcat viața mea profesională și personală!”, a transmis Ilinca Vandici, pe Instagram. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
banner livia graur png
banner cristina cioran png
Cum a ajuns Andreea Marin sa impinga masina intr o intersectie mare din Bucuresti  Moldoveanca la volan jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net