Ilinca Vandici a confirmat zvonurile! S-a separat de Andrei Neacșu, tatăl copilului său

Ultima actualizare:

Prezentatoare emisiunii „Bravo, ai stil!” traversează o perioadă dificilă pe plan personal. Deși pozau în cel mai fericit cuplu, Ilinca Vandici și Andrei Neacșu nu mai împart aceeași casă. În urma unor zvonuri potrivit cărora cei doi s-au despărțit, conform cancan.ro, vedeta de televiziune a confirmat ruptura de tatăl copilului ei.

Ilinca Vandici confirmă separarea de Andrei Neacșu / foto: Social media
Ilinca Vandici confirmă separarea de Andrei Neacșu / foto: Social media

Ilinca Vandici a mărturisit că nu traversează cel mai bun moment din viața sa, separarea fiind un lucru dificil pentru ambii parteneri. Deși s-au luptat să salveze relația, acum au ajuns să locuiască separat.

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu nu mai locuiesc în aceeași casă 

Anul 2016 aducea în atenția publică noua relația a Ilincăi Vandici cu Andrei Neacșu. La câteva luni după ce s-au cunoscut, au primit cu bucurie vestea că vor deveni părinți și se căsătoreau în fața a sute de oameni.

Acum, după ani de zile în care au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz, un zvon potrivit căruia Ilinca Vandici și Andrei Neacșu și-au spus adio, a fost confirmat chiar de prezentatoarea de televiziune.

Ce mărturisiri a făcut Ilinca Vandici / foto: Social media
Ce mărturisiri a făcut Ilinca Vandici / foto: Social media

Deși în ultimele luni cei doi au postat în tabloul familiei perfecte și fericite, nici măcar vacanța din Mexic nu a reușit să îi apropie.

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu și-au spus „adio”

„Amândoi au stat triști și supărați în Mexic, nu au reușit să treacă peste probleme, oricât s-au străduit. Revelionul a fost la fel de anost, iar după aceea s-a produs ruptura”, amintește sursa citată.

La rândul ei, Ilinca Vandici a mărturisit că ea și soțul ei deja s-au separat.

„Într-adevăr, trecem printr-o perioadă dificilă, nimeni nu este pregătit pentru așa ceva. Am încercat îndelung să ne salvam relația, de ceva timp am ales să locuim separat”, a fost reacția Ilincăi Vandici, conform sursei citate mai sus.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net