Prima declarație a Anamariei Prodan despre milionarul Flavius Nedelea, noul iubit! „E minunat! E fabulos!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Anamaria Prodan iubește din nou și este iubită! Tocmai a ieșit la iveală cine este iubitul ascuns al impresarei! Este vorba de milionarul român Flavius Nedelea, un potent om de afaceri, mai mic decât ea cu 8 ani. Anamaria Prodan a făcut primele delclarații despre noua relație, în exclusivitate pentru Click!

Flavius Nedelea, un om de afaceri prosper, în vârstă de 42 de ani, este bărbatul care i-a readus zâmbetul pe buze Anamariei Prodan (50 de ani), după divorțul de antrenorul Laurențiu Reghecampf.

Impresara a reușit să țină ascunsă relația cu noul ei iubit, iată însă că, zilele acestea, i-a fost divulgată identitatea misteriosului bărbat din viața Anamariei Prodan. Cei doi sunt îndrăgostiți lulea unul de celălalt și impresara pare că a înflorit în prezența noului ei iubit. Toți prietenii din anturajul omului de afaceri sunt încântați de perechea Prodan-Nedelea.

Prietenii impresarei au dezvăluit că cei doi sunt nedespărțiți, se alintă și se giugiulesc non-stop ca doi porumbei.

Anamaria Prodan: „Viața mea este minunată, nu am nimic de ascuns”

Cei doi nu se ascund, călătoresc non-stop, sunt împreună non-stop. Și copiii sunt lângă ei mereu, merg toți peste tot, ce-i drept, mai mult în străinătate. Aici, în țară, petrec mult timp ocupându-se de restaurantul „Le Dome” și de hotelul NF din Centrul Vechi al Capitalei. Sunt fericiți și liniștiți. Își trăiesc viața frumos. Amândoi se iubesc și se alintă non-stop, emană dragoste și bucurie pe unde trec! Sunt superbi împreună!”, au dezvăluit prietenii apropiați ai noului cuplu, pentru Click!

Cu toate acestea, Anamaria preferă să păstreze în continuare discreția în ceea ce privește noua sa relație. Mărturisește că, în prezent, are o viață minunată și îi este recunoscătoare lui Dumnezeu pentru tot ceea ce trăiește.

Viața mea este minunată, nu am nimic de ascuns. Protejez omul de lângă mine! Este minunat! Fabulos! Îi mulțumesc pentru fiecare clipă de vis pe care mi-o oferă și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ceea ce trăiesc”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Click!

Milionarul Flavius Nedelea ( în vârstă de 42 de ani) este originar din Tulcea și deține afaceri imobiliare în Constanța. Omul de afaceri are un hotel în Capitală și un resaturant de lux. Copiii Anamariei Prodan au fost văzuți foarte des, în ultima perioadă, la restaurantul noului iubit al impresarei.

Rebecca, fiica cea mare a impresarei, a împlinit 24 de ani / FOTO: arhivă personală
Rebecca, fiica cea mare a impresarei, a împlinit 24 de ani / FOTO: arhivă personală

Fiica impresarei din prima căsătorie a împlinit 24 de ani! „Rebe e în Tulum cu prietenii!”

Miercuri, 19 aprilie, Rebecca Dumitrescu, fiica cea mare a impresarei din prima căsăstrie cu baschetbalistul Tibi Dumitrescu, împlinește 24 de ani.

Astăzi este ziua Prințesei mele Rebecca. Fetița mea, căci tot mică este pentru mine împlinește 24 de ani. În toți acești ani, m-a făcut o mama mândră și împlinită. Îi mulțumesc pentru fiecare moment special pe care l-am trăit ca mamă și ca prietenă totodată lângă ea și doresc tuturor mamelor să fie binecuvântate cu copii ca ai mei: absolut minunați!

Rebe este în Tulum cu prietenii. Pe 22 aprilie vine acasă, în România, sărbătorim cu toții aici”, a mai declarat Anamaria Prodan, pentru Click!

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au divorțat, în noiembrie 2022, după 15 ani de căsnicie. Cei doi au împreună un băiețel, Laurențiu Reghecampf Jr., în vârstă de 14 ani.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net