Cu cine s-ar iubi acum Anamaria Prodan. Bărbatul misterios e cu 8 ani mai tânăr decât impresara

Anamaria Prodan a dezvăluit, pentru prima dată, în mod oficial, că are un nou iubit, după despărțirea de Laurențiu Reghecampf, fostul ei soț.

Anamaria Prodan a mers, de Paște, pe Costa de Azur / sursa FOTO: Instagram
Anamaria Prodan a mers, de Paște, pe Costa de Azur / sursa FOTO: Instagram

Chiar dacă „prezentarea” a fost făcută în mod oficial, agenta FIFA nu a dezvăluit nici până acum cine este bărbatul din viața ei, după un divorț greu ce a ținut pentru mult timp prima pagină a tabloidelor.

Deși nu i-a dezvăluit identitatea, Anamaria Prodan spune despre misteriosul bărbat că este „puternic, mândru, deștept, influent, bogat, miraculos și uluitor”. Nu a postat nici măcar o fotografie cu el, însă, în vacanța de Paște, cei doi s-ar fi dat de gol.

„Este cineva care a plătit (n.r. nota de plată) și a fost atât de fascinat. Mi-a plăcut. Este cineva care îmi spune în diferite dimineți sau în cele pe care le petrecem împreună ce mi-aș dori să fac, datorită faptului că știe ce s-a întâmplat.

Acest bărbat cumva dictează tot ceea ce se întâmplă. Probabil de asta sunt îndrăgostită, de un bărbat adevărat.”, a declarat Anamaria Prodan,  în podcastul lui Cezar Ionașcu.

Au postat pe Insta imagini aproape la fel

Așadar, Anamaria Prodan a postat pe Instagram mai multe fotografii din vacanța pe care a petrecut-o, de Paște, pe Costa de Azur. Dar, se pare că din aceleași locuri, inclusiv din avion, a publicat imagini și Flavius Nedelea (42 de ani), un om de afaceri cu mai multe milioane de euro în conturi, scrie digisport.

Flavius Nedelea este născut în Tulcea și ar avea mai multe afaceri imobiliare în Constanța, dar și un hotel în București.

Mai mult decât atât, potrivit sportbull.ro, copiii Anamariei Prodan au fost văzuți des, în ultima perioadă, la un restaurant care-i aparține celui despre care se spune că este noul iubit al impresarei.

„După 50 de ani de muncă, zic eu că merit să fiu iubită, răsfățată, tratată ca o regină, respectată, iar regele meu este atât de mare, puternic, mândru, deștept, influent, bogat, miraculos, uluitor încât n-aș vrea să sufere restul când l-ar vedea.

Și de asta îl țin așa ascuns, și din acest motiv avem convenția asta să trăim frumos, nu în ziar. Vă doresc și vouă măcar o unime din fericirea și liniștea pe care mi le-am căpătat eu”, a mărturisit Anamaria Prodan, la finalul lunii februarie.

image
image
image
image
image
image
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
image
actualitate.net
image
actualitate.net