Cine este artistul care se trezește mereu cu poliția la ușă: „Din două în două săptămâni”

Cântă muzică etno și toată lumea îl știe drept Ionică Moroșanu. Înainte de Paște, solistul și-a anunțat fanii pe rețelele de socializare că se confruntă cu o mare problemă: una dintre vecinele sale cheamă poliția la ușa sa, din varii motive. Situația neplăcută a devenit motiv de inspirație pentru Ionică Moroșanu, acesta lansând piesa „E Nebunie”.

Ionică Moroșanu, probleme cu o vecină
Ionică Moroșanu, probleme cu o vecină

Înainte de Paște, Ionică Moroșanu, anunța lansarea noii sale piese „E Nebunie”, creație inspirată chiar din viața sa personală. Se pare că protagonista melodiei este Elena, vecina artistului, o femeie ce pare că-i cam dă bătăi de cap, având în vedere că, ori de câte ori are ocazia, cheamă poliția la ușa artistului.

Noua mea piesă se numește „E Nebunie" și voiam să vă spun că aceasta e inspirată din viața mea și am să și detaliez. În blocul în care locuiesc stă o doamnă pe numele ei, Elena, e „vecina mea" de vreo 12 ani, care din două în două săptămâni, cheamă poliția la ușa mea, ba că e gălăgie, ba că aude muzică, fie că se aude la mine, fie că gălăgia vine din altă parte, poliția la mine ajunge, negreșit. Mai mult, odată am fost plecat vreo săptămână în vacanță prin Grecia, iar la întoarcere vecinii mi-au spus că în lipsa noastră, a venit poliția, vă dați seama? Sunt absolut convins că foarte mulți dintre voi vă veți regăsi oarecum în această piesă, așadar am dat eu startul, pe-a mea o cheamă „Elena", pe-a voastră ?", a scris solistul.

Ionică Moroșanu a devenit personaj animat în piesa „E Nebunie” / FOTO: captură
Ionică Moroșanu a devenit personaj animat în piesa „E Nebunie” / FOTO: captură

Ionică Moroșanu: „Avem foarte mare încredere în această piesă”

Artistul a muncit aproape un an de zile la această piesă și speră că aceasta să se bucure de un succes răsunător.

După succesul pe care l-am înregistrat cu piesele „Io și cu Vasile-a nost", „Și Lenuțe și Mării" sau „Așa-mi place mie", am revenit cu o nouă colaborare. Am lansat împreună cu Sprint Music piesa „E nebunie ..." care a fost compusă și orchestrată de Ovidiu Junghiatu (Park Place) și Any1. Noi am colaborat prima oară și a fost de bun augur, căci piesa s-a potrivit din plin cu viața mea. Sunt la prima colaborare cu Ovidiu și cu Andi, însă mi-au dat o piesă care mi s-a potrivit mănușă, fără că ei să mă cunoască foarte bine. Spun acest lucru deoarece, de câțiva ani, trăiesc pe pielea mea ceea ce spun versurile acestei piese. În sensul că ... în scară blocului în care locuiesc stă o vecină care odată la două, trei săptămâni îmi cheamă poliția la ușă cu pretextul că aude gălăgie. Nici nu mai contează cine ascultă muzică tare, important e că poliția ajunge întotdeauna la mine și sunt convins că nu sunt singurul căruia i se întâmplă astfel de lucruri. S-a lucrat aproximativ un an la acest proiect, avem foarte mare încredere în această piesă și ne dorim din suflet să ajungă la inimile tuturor românilor", a declarat Ionică Moroșanu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
stefan iordache jpg
christian sabbagh jpg
CRBL instagram jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
 Andreea Marin (48 de ani) s-a aflat printre premianți și a venit la eveniment alături de fiica ei, Violeta (16 ani), atrăgând absolut toate privirile
banner claudia patrascanu png
cub gabi badalau claudia patrascanu png
scena teatru jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net