VIDEO Gabriella Nastas, Megan Fox de România, a lansat prima ei piesă cu videoclip

Ultima actualizare:

    Gabriella Nastas
Gabriella Nastas

Surpriza muzicală a acestei săptămâni vine direct de la Gabriella Nastas, solista originară din Moldova, care seamănă cu actrița Megan Fox. Tânăra a lansat prima ei piesă în Romania, cu tot cu videoclip, împreună cu Sprint Music. Fosta concurentă de la "X Factor" și-a depășit limitele și și-a dorit să cucerească publicul românesc.

Gabriella Nastas semnează textul piesei "Iartă-mă", iar muzica a făcut-o împreună cu Bogdan Ioan. "Piesa a fost scrisă într-o zi de 14 aprilie și mi-a luat maxim jumătate de oră. De fiecare dată când scriu ceva notez data, ora. Pentru mine e o dată specială, consider că de fiecare dată când îmi vine inspirația este forță divină. Inspirația mea vine de undeva, de acolo, de sus, și sunt recunoscătoare pentru asta. Piesa vine din trăirile personale, e un mesaj pentru un bărbat pe care poate că l-am iubit prea mult. Probabil iubirea, când e prea multă, strică. Mesajul piesei este <iartă-mă pentru prea multă iubire, pentru ceea ce am simțit pentru tine și pentru faptul că am făcut din tine un ideal, un centru de univers și eu am uitat practic de mine>", spune Gabriella.

Probleme cu rochia la filmări

Artista a filmat și un videoclip foarte interesant și plin de culoare. "Am filmat în București, am început pe la ora 18.00 și am terminat de filmat pe la 5 dimineața. Au fost 7 ore intense, pe care nu le-am simțit, pentru că am avut o echipă superbă. Regizor a fost Shini Costin, am filmat cu Valentin Popescu, un actor și model talentat, și a fost foarte interesant, pentru că a fost prima experiență de acest fel. Pentru videoclip am avut mai multe ținute, dintre care am ales două. Am avut o rochie aurie, făcută dintr-un fel de lănțișoare din metal, un pic transparentă, și cu multe tăieturi. Cât am filmat în ea și mă mișcam, putea să cadă în orice secundă de pe mine și eram atentă la ea. Trebuia să am grijă de rochie însă la un moment dat s-a rupt într-o parte și mai aveam de filmat multe cadre. Am colaborat cu stilistul Ionuț Dimache, pe care îl admir. El mă încuraja, îmi spunea că totul va fi OK", a mai povestit Gabriella.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
jkvhbklkl jpg
eva longoria rochie elie saab cannes2024 profimedia jpg
anca badiu jpeg
WhatsApp Image 2024 05 19 at 15 33 54 jpeg
banner loredana groza png
florin piersic jpg
regina elisabeta getty jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net