Click! a intrat în culisele celui mai nou festival de muzică. Iată ce am aflat!

Ultima actualizare:

We Love Music Festival, cel mai mare festival organizat în regiunea Râmnicu Vâlcea, pe platoul Fețeni, în perioada 18 și 21 august, reunește iubitorii de muzică de toate vârstele într-un loc de poveste. Aici, participanții se vor bucura să audă live cele mai „tari” hituri din anii 2000 și nu numai, alături de piese de neuitat, care au făcut înconjurul lumii. Iată ce am aflat despre marele show!

Interviurile Click! cu Marius și Nick
Interviurile Click! cu Marius și Nick

În cadrul interviurilor Click! au fost invitați organizatorul evenimentului, Marius Chină, și prezentatorul și solistul Nick, de la N&D, care ne-au oferit detalii legate de marele show ce va urma, dar și o informație surpriză!

We Love Music Festival reunește, pe parcursul a 4 zile, peste 30 de artiști români și internaționali, ale căror hit-uri au cucerit industria muzicală și au dominat topurile ultimelor decenii.

Vezi și: Cele mai importante festivaluri de muzică din 2022, pentru care poți cumpăra deja bilete online

Nume sonore precum Ronan Keating, Ricchi e Poveri, ATB , Blue, Jay Sean, Oceana, Lou Bega, Connect-R, 3 Sud Est, L.A., dar și mulți alții, vor face un show de zile mari pe scena festivalului.

Marius Chină, Nick NND, Raluca Găină și Gelu Chelu, în platourile Click! Foto: Arhivă
Marius Chină, Nick NND, Raluca Găină și Gelu Chelu, în platourile Click! Foto: Arhivă

Noi am aflat, însă, că vor fi și multe alte nume surpriză! Festivalul este organizat la 2 kilometri de Râmnicu Vâlcea, pe platoul Fețeni, un loc de poveste, așa cum ne-a dezvăluit Marius Chină. Nick ne-a îndemnat chiar să urmărim imagini de la „fața locului” pe canalul lui de Youtube, având în vedere că a făcut un vlog cu frumusețile zonei. 

Din punctul meu de vedere, este cel mai frumos loc din România unde poți face un festival.”, ne-a explicat Marius Chină.

Nu rata: Primul festival de manele va avea loc la Cluj! Ce nume vor urca pe scenă

Prezentatori vor fi Liana Stanciu și Nick NND care, de altfel, va avea un...triplu rol! Pe lângă prezentarea evenimentului, acesta va fi și DJ, și va urca ulterior pe scenă și pe post de solist, în cadrul unui concert de o oră. 

Festivalul muzical va avea în public persoane de toate vârstele, inclusiv familii cu copii, datorită versatilității stilurilor muzicale și a artiștilor prezenți. 

Printre numele sonore care vor urca pe scenă se numără Ronan Keating, ATB, Jay Sean, 3 Sud Est, Connect-R, Outlandish, Lou Bega, Melody Thornton ex. Pussycat Dolls, dar și nume din noua generație precum Bibi, Yny Sebi, Antonio Pican, Cabron și mulți alții.

Vor urca pe scenă și nume pe care nu le-am anunțat încă. Vor fi multe surprize!", ne-au mai spus cei doi.

Citește și: Noi artiști recunoscuți mondial ajung la marele festival UNTOLD 

Primul festival în care se vor cânta cele mai multe hituri de până acum

Biletele pentru fiecare zi de festival au fost puse deja în vânzare. În perioada de pre-sale, biletele sunt disponibile la prețuri preferențiale. Astfel, biletele cu acces general, pentru 18 și 21 august, sunt disponibile la prețul de 95 lei, față de prețul întreg de 120 lei, iar pentru zilele de 19 și 20 august, la 116 lei, față de prețul întreg de 150 lei.

În ceea ce privește biletele VIP, pentru 18 și 21 august, sunt disponibile la prețul de 127 lei, față de prețul întreg de 170 lei, iar pentru zilele de 19 și 20 august, biletele costă 158 lei, față de prețul întreg de 200 lei.

Lineup-ul pe zile, de la We Love Music Festival 2022

Joi, 18 august· BLUE· OCEANA· OTTAWAN· DJ PROJECT· BODY&SOUL· LOS ANONIMOSVineri,

19 august· RONAN KEATING· LOU BEGA· OUTLANDISH· HADDAWAY· N&D· ARSENIE ex. O-ZONESâmbătă,

20 august· ATB· JAY SEAN· NANA· CONNECT-R· CLASSDuminică,

21 august· RICCHI E POVERI· MELODY THRONTON ex. PUSSYCAT DOLLS· DR ALBAN· ALESSANDRO CANINO· 3 SUD-EST· LA· SWEET KISS

Mai multe detalii puteți găsi aici- https://www.instagram.com/welovemusic.festival/https://www.facebook.com/Welovemusic-Festival-108877955100176

Cine este Marius Chină

Marius Chină face parte din trupa „Datina”. În anul 2003, într-o perioadă în care fenomenul etno-dance părea că nu mai ajungea la public, a luat naștere trupa, formată din Marius şi Andreea.

Formația a apărut în mod neașteptat, ca un duet salvator, bine pus la punct însă din perspectiva imaginii. Primul album, intitulat „Lângă voi”, a fost bine primit de public, iar trupa a primit la scurt timp și o nominalizare la „MTV Music Awards România” 2004, la categoria „Cea mai bună trupă etno a anului”.

Tot în acelaşi an, „Datina” a primit premiul pentru „Cea mai bună trupă etno”. În ultimii ani însă, membrii formației s-au ocupat de spectacole și de promovarea altor artiști, la Sprint Music.

Citește și: Premierul Finlandei, Sanna Marin, vedetă rock la festival? Povestea de viață fabuloasă a vânzătoarei, ajunsă prim-ministru

Nick NND, artistul

Nicolae Marin, cunoscut drept NICK, este membru fondator al trupei N&D, alături de Piesa „Vino la mine” a ajuns rapid pe locul 1 în toate topurile din Romania, ulterior fiind declarată cea mai bună melodie a anului 2000 (premiile industriei muzicale).

La scurt timp, a urmat o perioadă istorică, atât pentru artist, cât și pentru industria muzicală din România, cu piese care nu au cedat locurile fruntașe ale topurilor, precum: „Nu pot să uit” (Melodia anului 2001/Premiile Industriei Muzicale), „Vreau să plâng” (Cea mai buna melodie dance 2002/Gala Premiilor Muzicii Dance), „Nu e vina mea” (Cel mai bun proiect dance 2002/Premiile Industriei Muzicale), „Nu vreau să te pierd” (2003) etc. Astfel, proiectul a fost numit „Fabrica de hituri din Romania.”

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net