Cele mai importante festivaluri de muzică din 2022, pentru care poți cumpăra deja bilete online

Ultima actualizare:

După doi ani în care festivalurile de muzică din România (dar și la nivel global) au fost în mare parte anulate, iată că în 2022 programul de astfel de evenimente este deja fixat și include o mulțime de variante pentru cei dornici de asemenea distracție outdoor. Unele dintre cele mai tari trupe ale momentului și artiști de top din lumea muzicii vor veni în țara noastră la festivaluri organizate în diverse locații precum București, Cluj-Napoca sau Constanța.

În 2022, românii au o mulțime de festivaluri la care să se distreze
În 2022, românii au o mulțime de festivaluri la care să se distreze

Care sunt cele mai importante festivaluri de muzică din 2022 pentru care poți cumpăra deja bilete și abonamente online? Am selectat în prezentul articol câteva opțiuni pe care merită să le iei în calcul pentru distracția din această vară, cu atmosferă autentică de festival. În funcție de bugetul disponibil, se pot alege diverse variante.

Nu trebuie ignorat însă faptul că participarea la festivaluri din afara localității de domiciliu este destul de costisitoare mai ales prin prisma prețurilor la cazare. Credite IFN sau alte forme de împrumut pe termen scurt pot fi o soluție, dar trebuie folosite cu maximă responsabilitate. Divertismentul este important și extrem de benefic pentru minte și trup, atât timp cât este administrat în doze echilibrate.

Fără îndoială, cel mai așteptat festival din 2022 este Untold. Acest eveniment se va desfășura la Cluj-Napoca între 4 și 7 august. Au fost deja anunțate prezențe ale unor nume foarte apreciate precum David Guetta, Don Diablo, G-Eazy, Kygo, Morten, Oliver Heldens, Paul Kalkbrenner LIVE, Tujamo, Major Lazer, Above & Beyond, Anne-Marie. În prezent se pot achiziționa online abonamente la festival, cele mai ieftine costând 149 euro + taxe.

Cu aproximativ o lună mai devreme, între 7 și 10 iulie, este organizat festivalul Neversea, la malul mării, la Constanța. Steve Aoki, Alan Walker, Black Eyed Peas, Dimitri Vegas & Like Mike, Don Diablo, Tchami, Timmy Trumpet, Tujamo, Ummet Ozcan, W&W și ZHU fac parte din lineup-ul de festival. Online, prețurile încep de la 124 euro + taxe pentru abonament de 4 zile.

Foarte apreciat de public este și festivalul Summer Well, care se va desfășura între 12 și 14 august lângă București, mai exact pe Domeniul Știrbey din Buftea. Arctic Monkeys, Nothing but Thieves, Inhaler, Roosevelt, Self Esteem, Hayes & Y se numără printre vedetele anunțate de organizatori pentru ediția 2022. Un bilet de tip Full Pass costă online 575 lei + 6% taxă de rezervare.

Festival de muzică electronică, pop și rock, Electric Castle 2022 este programat în perioada 13 - 17 iulie la Castelul Banffy din Bonțida, în județul Cluj. Gorillaz, Deftones și Twenty One Pilots sunt printre numele deja anunțate. Un abonament de bază are acum prețul de 139 euro + taxă de rezervare 8% pe website-ul oficial al festivalului.

Pasionații de muzică pot participa și la alte festivaluri din România în sezonul cald 2022, cu diverse genuri muzicale. Informații relevante se pot găsit pe internet, unde se pot face toate planurile pentru distracția de vară outdoor.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
image png
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
zodii pixabay jpg
1 par alb remedii jpg jpeg
Ciuperca piciorului simptome şi tratament jpeg
salata de rosii jpeg
horoscop jpeg
1 zodii bani jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net