AlbNegru, Ralflo și Rareș, reuniți în formula de succes, pentru piesa «Pierzători»

image
Colabore mzucală mult așteptată între Ralflo, Rareș și AlbNegru

Cei 4 băieți din proiectul AlbNegru feat Ralflo și Rareș revin cu un videoclip marca Dan Petcan, «Pierzători». Filmat în stilul ONE SHOT, acest nou videoclip aduce o gură de oxigen pe piața muzicală din România. Kamara, Andrei Ștefănescu, Ralflo și Rareș sunt extrem de încântați de această nouă colaborare și au încredere maximă în noul lor single, lansat în colaborare cu Sprint Music!

„«Pierzători» este o piesă sensibilă cu versurile scrise de mine, Kamara, care au căpătat o linie melodică sub bagheta lui Ralflo. O compoziție atemporală care va bucura mai multe generații. O nouă filă din povestea noastră de succes! », spune Kamara.

Andrei Ștefănescu a îmbrățișat cu bucurie nouă colaborare alături de colegii săi de scenă, Kamara, Rareș și Ralflo!

«Ma bucur foarte mult că am făcut din nou o piesă cu băieții, cu Ralflo, cu Rareș. Pentru noi, pentru trupa AlbNegru, este mereu o bucurie să colaborăm cu ei. Cel mai mare succes muzical pe care l-am avut  noi a fost împreună cu Ralflo și cu Rareș,  iar pentru mine personal este o bucurie foarte mare că pot cânta din nou alături de ei.  Pierzători este o piesă bună, o piesă în stilul în care noi nu am făcut colaborări cu ei,  este o piesă puțin mai tristă. Noi până acum am făcut cu ei melodii mai vesele. Acum este un alt stil și o altă abordare a noastră și sunt chiar mulțumit și foarte fericit de rezultat! Sunt convins că  publicul va agrea și această nouă variantă a noastră AlbNegru featuring Ralflo și Rareș  pentru că într-adevăr e o piesă nouă într-un stil nou pe care nu l-am făcut până acum și sunt convins că vor asculta cu atenție melodia. Abia aștept să merg la emisiuni cu băieții și să mă bucur din nou de prezența lor», a mărturisit încântat Andrei Ștefănescu.

Ralflo este și el de aceeași părere!  «Pentru mine este în primul rând o colaborare cu AlbNegru și Rareș, pe care după atâția ani, 7-8 ani,  tot am așa o plăcere să colaborăm. Această  nouă piesă, Pierzători, este cea mai bună colaborare și piesă a noastră, în acaesta formulă. Îmi place foarte mult mesajul pe care îl transmite, este atât de real, dragostea se stinge, nimeni nu învinge! Cu asta cred că am spus tot! Eu cred că această piesă, Pierzători, este mult mai bună decât Mi-e sete de tine, chiar dacă este o altă atmosferă. Este o piesă mai matură!».

Ce spune Rareș despre piesa cu AlbNegru și Ralflo

«Este o melodie mai de suflet așa, prima piesă făcută împreună lentă, dar cu un mesaj frumos și părerea mea că o să se regăsească mulți ascultători în versuri și emoția pe care o transmitem fiecare din noi. Să nu mai zic de clipul regizat de Dan Petcan și filmat one-shot, este ceva diferit de ce am făcut până acum, și m-am distrat maxim la filmări, mai ales când își lua Ralflo toate palmele, a vrut el să le ia pe toate. Sper să vă placă noua noastră piesă și să o ascultați pe repeat».

Colaborarea AlbNegru feat. Ralflo & Rareș a început acum 7 ani cu *Mi-e sete de tine*, piesa care a primit distincția Best Song & Best Pop MMA în anul 2013.

Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
BeFunky collage (18) jpg
Roxana, alături Liviu Guță
cub iosif rotaru png
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
Tragedie Indonezia, EPA jpg
mugur mihaescu jpg
marilyn monroe
accident defileul jiului gj jpg
gazprom conducta
image
image
image
image
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Roxana, alături Liviu Guță
cub iosif rotaru png
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png