Mai ții minte cum arăta Anamaria Prodan cu coafura „palmier”? De ce a renunțat, de fapt, la ea

Impresara Anamaria Prodan, în vârstă de 50 de ani, este extrem de atentă la aparițiile sale în public și nu lasă nimic la voia întâmplării, indiferent că este vorba despre ținutele pe care și le alege minuțios, machiaj ori coafură. Întotdeauna, impresara a fost o femeie care a știut cum să iasă din anonimat și să întoarcă privirile bărbaților.

De-a lungul timpului, din dorința de a arăta cât mai bine, vedeta a făcut schimbări radicale asupra look-ului său, iar acum arată total diferit față de vremurile în care purta o coafură de tip „palmier” ce devenise „semnătura” impresarei. Iată de ce a renunțat Anamaria Prodan la acea coafură excentrică și ce reacție a avut Bebeto, fiul acesteia, când ea și-a pus extensii.

Când a renunțat impresara la coafura „palmier”

Acum 10 ani, în 2013, Anamaria Prodan și-a dorit o schimbare drastică de look. Acesta a fost și motivul pentru care impresara a renunțat la coafura de tip „palmier”. Ea a optat pentru o apariție mai simplă, elegantă și plină de rafinament. Așadar, impresara și-a lăsat părul lung și drept. Iar cei care o admiră nu au ezitat să-i spună acesteia cât de bine îi stă, dar și că decizia de a renunța la coafura palmier a fost una foarte bună pentru imaginea ei.

„Toate femeile ar trebui să înțeleagă și să nu-și mai distrugă părul. Să porți peruci este o soluție să nu-l distrugi. Dacă mi-aș colora și revopsi părul după placul meu, nu aș mai avea nimic, mi-aș arde și pielea capului. Faptul că port extensii și peruci nu înseamnă că nu am grijă de părul meu. Ba chiar îi acord o mai mare atenție, pentru că părul nu respiră, deci e o întreagă muncă”, a explicat Anamaria Prodan pentru libertatea.ro.

Anamaria Prodan, pe vremea când avea coafura „palmier”
Anamaria Prodan, pe vremea când avea coafura „palmier”

Ce a spus Bebeto când impresara și-a pus extensii

Vedeta a apelat la extensii și nu i-a fost deloc ușor să se acomodeze cu acestea, mai ales după reacțiile fiului său. „Bebeto îmi zicea că e păr de mort”, a mai spus Anamaria Prodan.

Nu doar podoaba capilară a Anamariei Prodan este sănătoasă, strălucitoare și „ca la carte”. Vedeta are și un ten extrem de fin, demn de invidiat. Se pare că impresara îi datorează acest lucru bunicii sale care a învățat-o ce trebuie să facă ca să-și păstreze un ten lipsit de probleme.

„Mă spăl cu săpun pe față, așa m-a învățat bunica mea, așa am învățat la țară. Săpunul ăla de rufe, cu ăla mă spăl și acum pe cap. Chiar dacă primesc atâtea creme fabuloase. Uit să mă demachiez și când mă trezesc dimineața mă spăl cu săpun pe față. Așa sunt eu.”, a spus impresara pentru perfecte.ro.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net