Prodanca defilează cu noul bolid, pe străzile din București. Nici Poliția nu-i stă în cale!

#Exclusiv Click!

Anamaria Prodan (50 de ani) e de neoprit! Impresara e pe cai mari după divorț! Face paradă pe marile bulevarde ale Capitalei la volanul bolidului ei de lux. Paparazzi Click! au surprins-o în acțiune, când parca fix pe bulevard, în zonă interzisă, cu Poliția lângă ea!

Una e Anamaria Prodan! Nu o învinge nici divorțul! Impresara a lăsat în urmă vechea ei viață și a început una nouă. Toate îi merg de minune de când a devenit femeie liberă și fără obligații. Prodanca este într-o formă de zile mari și parcă a întinerit cu 20 de ani. 

Așa se face că, zilele trecute, paparazii Click! au surprins-o pe impresară în plină acțiune pe Bulevardul Magheru, la volanul unui bolid de lux, cu un număr de fițe personalizat după numele ei.

Când apare Prodanca, nu comentează nici măcar Poliția!

Îmbrăcată sport, Anamaria Prodan a făcut furori la volanul bijuteriei sale pe patru roți. A parcat fix în fața unui cunoscut hotel de lux din Capitală, ca o adevărată divă. Toți trecătorii au rămas cu gura căscată și nici Poliția, aflată la doi metri distanță, nu a observat că aceasta a parcat în plin bulevard.

Probabil cu ochii pe apariția de cinci stele a Prodancei, agenții nu au schițat nici măcar un gest, deși, se știe, că oprirea pe bulevardul Magheru este strict interzisă.

După ce și-a abandonat bolidul în fața hotelului, impresara FIFA a mers să ia prânzul la braseria din incintă, pe care o frecventează cu regularitate de la o vreme. De când e liberă ca pasărea cerului, Ana nu prea se mai îndeletnicește cu gătitul pentru familie, mai ales că acum și copiii sunt mari, iar impresara își reface viața după divorț.

cub anamaria prodan png

A scăpat de tot de amintirile de la Reghe!

După divorțul de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan l-a scos de tot din viața ei pe antrenor. A renunțat prima dată la pozele și tablourile care îi împânzeau toată casa. Apoi, a început să renunțe, treptat, și la mașinile pe care le avuseseră împreună. Vorba aceea, faci curat în casă, faci curat în suflet!

Totul e acum schimbat și nou în viața impresarei, care a mărturisit, recent, că are și un nou iubit, dar pe care îl ține, încă, secret.

Nu mai există nimic în casă cu imaginea lui Reghe. Copii nu vor să audă sau să-l vadă. Ei știu că Reghe mereu și-a lăsat de izbeliște părinții și pe Luca, mic fiind. Lui Reghe ii pasa doar de distracții și de femei”, au declarat finii și apropiații impresarei, în exclusivitate pentru Click!.

Asta e, la copii rămâne durerea! Acum, dacă mai există în casă un loc unde e poza lui Reghe, Bebe îmi zice: aruncă sau acoperă, pune ceva acolo, să nu mai văd!”, a mărturisit Anamaria Prodan, invitată în cadrul podcastului „Tare de tot”.

Anamaria Prodan și Laurențiu Regehcampf au divorțat după 15 ani de căsnicie. Cei doi au împreună un băiat, pe Laurențiu Reghecampf Junior, în vârstă de 14 ani. În urma divorțului, impresarei i s-a permis să păstreze numele de Reghecampf, dobândit în timpul căsniciei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
banner gabriela cristea png
image
actualitate.net
image
actualitate.net