Moment crucial pentru viitorul lui Reghe. Ce a făcut fostul soț al Anamariei Prodan

Ultima actualizare:

Zi decisivă pentru Laurențiu Reghecampf! Fostul iubit al Anamariei Prodan a obținut o performanță importantă pentru viitorul său. Marți, 20 decembrie, Reghe a câștigat meciul de care ar fi depins viitorul său în Azerbaidjan.

Moment crucial pentru viitorul lui Reghe. Ce a reușit fostul soț al Anamariei Prodan
Moment crucial pentru viitorul lui Reghe. Ce a reușit fostul soț al Anamariei Prodan

Reghe, moment important pentru viitorul antrenorului

Echipa antrenată de Reghe, Neftci Baku, s-a impus cu 3-1 în fața celor de la Zira, în returul din sferturile de finală ale Cupei din Azerbaidjan. În urma acestui rezultat, fostul soț al Prodancei a obținut calificarea în semifinalele competiției.

Partida a avut parte de multe momente dramatice. După a cedat cu 0-1 în meciul tur, Neftci Baku era obligată să câștige cu Zira pentru a se califica mai departe. Formația lui Laurențiu Reghecampf a deschis scorul prin Egor Bogomolskiy, încă din minutul 3. Ulterior, Emin Mahmudov a mărit avansul în prelungirile primei reprize.

Cu toate acestea, Zira a marcat în finalul partidei și a dus meciul în prelungiri. Acolo, elevii lui Reghecampf au restabilit rapid diferența de două goluri, prin Kenny Saief.

Reghe a obținut o victorie după prelungiri. Finalul a adus nervi pe teren

 Laurențiu Reghecampf, 47 de ani
Laurențiu Reghecampf, 47 de ani

Finalul meciului a fost unul foarte tensionat. Doi jucători de la Zira au fost eliminați de pe teren, după ce au văzut cartonașele roșii.

Neftci Baku va evolua în semifinale contra celor de la Turan. Pentru echipa lui Reghe urmează ultimul duel din 2022, contra celor de la Shamakhi, programat pe 23 decembrie.

Ce se întâmplă cu viitorul fostului iubit al Anamariei Prodan

Deși s-a tot zvonit că Reghecampf ar urma să vină la Craiova, unde ar semna pe doi ani și ar primi un salariu lunar de 40.000 de euro pe lună și un Bugatti cadou, presa din Azerbaidjan susține acum că antrenorul român a primit o ofertă din Golf și ar fi tentat să o accepte.

„Românul i-a informat pe oficialii din Baku despre o ofertă primită din Arabia Saudită. Tehnicianul, care antrenează în Azerbaidjan din iunie, a declarat că posibilitatea plecării sale în Peninsula Arabică este una reală.

Situația lui va fi clarificată în această lună, după 20 decembrie, ziua meciului cu Zira din Cupă. Dacă Neftchi va fi eliminată, conducerea va hotărî rezilierea contractului cu antrenorul est-european.

Este adevărat că presa din România a scris că Steaua (n.r.- FCSB) și Universitatea Craiova sunt în contact cu Reghe, însă ultimele informații ne arată că tehnicianul în vârstă de 47 de ani este dornic să câștige mai mulți bani și intenționează să accepte oferta saudită”, au scris cei de la sportinfo.az, citați de digisport.

Totul ar urma să se decidă după partida cu Zira, susțin azerii, dar antrenorul în vârstă de 47 de ani ar fi tentat să accepte noua propunere, ținânt cont de faptul că ar fi vorba despre un salariu cu șase zerouri.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net