Anamaria Prodan, prima poză cu noul iubit, de Valentine's Day! „Sunt fericită! Împlinită!“

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Surpriză de Ziua Îndrăgostiților! Anamaria Prodan a postat în toiul nopții prima poză în brațele bărbatului care o face fericită după divorțul de Laurențiu Reghecampf. Click! a aflat amănunte despre identitatea noului iubit al impresarei.

Anamaria Prodan iubește, din nou, după divorț! De Valentine’s Day, impresara a postat și prima fotografie alături de noul ei iubit, bărbatul misterios care o face fericită după despărțirea de Laurențiu Reghecampf și alături de care sunt mari șanse să-și refacă viața.

Iubitul se află la mii de kilometri de România

Anamaria Prodan a postat, după miezul nopții, o fotografie în brațele noului iubit, însă nu a declinat nici acum identitatea acestuia și asta pentru că impresara vrea să-și protejeze iubitul. Așa că în locul chipului bărbatului apare un emoticon reprezentând dragostea.

Surse din preajma impresarei au dat, însă, câteva indicii prețioase, pentru Click!, asupra identității misteriosului bărbat. Astfel, am aflat că iubitul, care o răsfață pe Anamaria cu cadouri și mașini scumpe, se află la mii de kilometri de România.

Impresara pleacă la Dubai două săptămâni!

Apropiații impresarei au dezvăluit, pentru Click!, că Anamaria iubește cu patimă.

Reghecampf este o parte urâtă a vieții Anei. Ea și copiii nici nu îi mai pronunță numele, nu mai există nici în amintirile lor, nici în ale noastre, ale finilor ei. Nașa sclipește și este fericită. Și ea, și copiii ei. Suntem toți fericiți pentru ea“ a declarat finul Anamariei Prodan, chiar la petrecerea de ziua acesteia, când a împlinit 50 de ani.

Anamaria Prodan se pregătește să plece timp de două săptămâni la Dubai.

Eu când ma rog la Dumnezeu să-mi dea ceva mereu se întâmplă să-mi dea înzecit decât am cerut! Sunt fericită! Împlinită! “, ne-a spus impresara, care a început o nouă viață după divorț.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au divorțat după 15 ani de căsnicie și au împreună un băiat, pe Laurențiu Reghecampf junior, în vârstă de 14 ani.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net