Prodanca, mesaj acid în contextul scandalului cu Dan Alexa! Ce spune impresara despre pumnul dat antrenorului: „Eu am tăcut din gură”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Anamaria Prodan jubilează după divorț! A făcut furori, mai nou, pe pârtia de la Predeal, unde și-a făcut apariția într-un costum de schi verde neon! Toate privirile au fost ațintite către impresara, care zilele trecute, a ținut să facă lumină, odată pentru totdeauna, în scandalul cu Dan Alexa.

cub anamaria prodan png

Anamaria Prodan (50 de ani)  a lăsat în urmă divorțul! E într-o formă de zile mari și a dat, mai nou, Dubaiul pe pârtia de la Clăbucet-Predeal. Prodanca se distrează de minune zilele acestea la munte, alături de fiicele sale.

Impresara recent divorțată a făcut furori pe pârtia de la Predeal, unde a apărut îmbrăcată într-un costum de schi verde neon, care-i venea ca turnat. Nici nu e de mirare că Prodanca a luat ochii pe pârtie și a atras atenția de la o poștă.

După ce s-a luat la trântă cu pârtia, impresara s-a relaxat în pisicina exterioară cu aburi a hotelului, etalându-și la -10 grade talia de viespe într-un costum de baie, semn că stă bine cu imunitatea.

„Dacă mai aud o dată amanta lui Alexa, nu mai iert!”

Zilele acestea, Anamaria Prodan, a ținut să facă lumină odată pentru totdeauna în scandalul pumnului aplicat lui Dan Alexa, în 2019.

Impresara e foc și pară și la această oră pe cei care au numit-o la acel moment „amantă" și a transmis, negru pe alb, că nu mai tolerează asemenea catalogări nefondate din partea presei.

„Luați exemplu de la Dan Alexa, învățați pentru că aveți acasă fetițe, băieți și trebuie să le dați o educație. Dacă acești jurnaliști repetă la infinit o poveste în care eu am dat dovadă de înțelegere și am tăcut din gură pentru că puteam să-i dau în judecată pe toți până le luăm și sufletul din ei. Nu ai cum să filmezi în incinta unei case, nu spațiu public, jurnaliștii nu aveau ce să caute. La noi în țară totul e o presupunere, aici s-a ajuns datorită acestor știri, datorită acestor răutăți. Dacă mai aud de amanta, amantul, va fi rău.

Faceți un monument să se numească Dan Alexa, monumentul educației și al bunului simt. Eu îl cunosc pe Dan Alexa și acest incident dacă s-ar repeta cu încă 100 de femei, niciodată nu ar ridică mâna să dea înapoi. Asta e educația pe care mama lui i-a dat-o.

Cei care au ieșit după acest incident au ieșit și s-au bucurat, ăștia sunt niște purtători ilegali de creier fără educație. Luați exemplu de la Dan Alexa, îi mulțumesc din suflet pentru ce s-a întâmplat în acel moment și cum a reacționat”, a declarat Anamaria Prodan, într-o înregistrare pentru Click!

Dan Alexa, afectat și el de scandalul cu Prodanca

Nu mi-a căzut bine, dar pe mine mă interesează ce zice lumea? M-a deranjat la început. M-am gândit chiar că ar fi trebuit să reacționez imediat în fața Anei, dar acum mă felicit că n-am făcut-o. Mă atacau toți, «Băi, te-a lovit, a dat Prodanca în tine!», a fost o nebunie un timp.

M-a afectat foarte mult, în special la nivelul percepției publice, ceea ce nu mi s-a părut deloc corect. Eram, totuși, un antrenor pe val, tânăr, cu trei promovări la activ, cu perspective interesante, iar lumea mă judeca strict după acel moment cu Ana. Asta chiar m-a deranjat. Dar ce pot să mai schimb?!

Ținem foarte rar legătura. Nu știu dacă am vorbit de cinci ori în ultimii trei ani. Dar eu am în continuare contract cu ea. Dacă se întâmplă vreodată să-mi găsească o echipă, să fie bine pentru mine și familia mea, n-am nicio problemă să colaborăm. Pe meserie, Ana e foarte bună, nu-i poți lua meritele”, a spus Dan Alexa, conform playsport.ro

Dan Alexa (43 de ani) și Anamaria Prodan (50 de ani) au fost protagoniștii unui scandal monstru în vara anului 2019, atunci când impresara i-a aplicat un pumn în plină figură antrenorului care activa la acel moment la echipa de fotbal Astra Giurgiu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg