Anamaria Prodan și iubitul Flavius Nedelea, în tandrețuri la ziua de naștere a Adrianei Bahmuțeanu! S-au sărutat în văzul tuturor

Ultima actualizare:

Adriana Bahmuțeanu a avut parte de o surpriză ca în filme de ziua ei de naștere! Aceasta a fost aniversată de proaspătul său soț, dar și de Anamaria Prodan și iubitul ei, Flavius Nedelea. 

Adriana Bahmuțeanu, aniversată de Anamaria Prodan și Flavius Nedelea
Adriana Bahmuțeanu, aniversată de Anamaria Prodan și Flavius Nedelea

Anamaria Prodan s-a sărutat ca-n filme cu iubitul Flavius: „Noi ne-am ocupat de tot! Am fost în familie”

Anamaria Prodan (50 de ani) este îndrăgostită până peste cap de iubitul milionar, Flavius Nedelea, nelipsind nici măcar o zi de la restaurantul acestuia. De altfel, impresara a și declarat că s-a mutat în hotelul iubitului.

Paparazzii Click! au surprins-o pe impresară chiar în ziua petrecerii dată în cinstea nașei sale. Anamaria nu s-a sfiit să-și sărute iubitul cu foc, mai ceva ca-n filme, chiar în fața restaurantului acestuia.

Am complotat cu Flavius și cu George pentru că ei nu au vrut să știe Adriana de petrecere .

Noi ne-am ocupat de absolut tot, am adunat toți apropiații și prietenii. George a scos-o din casă pe Adriana doar ca să o plimbe puțin, pentru că ea nu voia deloc să iasă din casă că era obosită.

Când a ajuns acolo, surpriză mare! Foarte frumos a fost! Ne-am simțit bine, am fost în familie!,” a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate, pentru Click!, după petrecerea de duminică seară.

Anamaria Prodan își sărută cu foc iubitul Sursa: Click!
Anamaria Prodan își sărută cu foc iubitul Sursa: Click!

Anamaria Prodan, îndrăgostită până peste cap de noul iubit

Recent, paparazzii Click! i-au surprins pe Anamaria Prodan și Flavius Nedelea chiar în fața hotelului milionarului. Despre noua relație, impresara a declarat că este cum nu se poate mai fericită și mai împlinită. 

Viața mea este minunată, nu am nimic de ascuns. Protejez omul de lângă mine! Este minunat! Fabulos! Îi mulțumesc pentru fiecare clipă de vis pe care mi-o oferă și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ceea ce trăiesc”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Click!, despre noua ei relație.

Cine este Flavius Nedelea

Milionarul Flavius Nedelea (în vârstă de 42 de ani) este originar din Tulcea și deține afaceri imobiliare în Constanța. Omul de afaceri are un hotel în Capitală și un restaurant de lux. Copiii Anamariei Prodan au fost văzuți foarte des, în ultima perioadă, la restaurantul noului iubit al impresarei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net