Cât a slăbit Prodanca după divorț! Se topește pe picioare ca o lumânare! „Am 56 de kilograme! M-am consumat! Bine ca a trecut!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Anamaria Prodan a șocat cu ultima ei apariție, de la lansarea filmului „Haita de acțiune”. Impresara a slăbit enorm! Cântărește în prezent doar 56 de kilograme, atât cât avea înainte de căsătoria cu Laurențiu Reghecampf!

Anamaria Prodan (50 de ani) a trecut printr-un divorț durerors, care se pare că a consumat-o foarte mult. Impresara i-a lăsat pe toți mască la ultima ei ieșire în lumea mondenă. A venit împreună cu fiica ei, Sarah, la lansarea filmului "Haita de acțiune" și i-a uimit pe toți cu noua siluetă filiformă.

Anamaria Prodan: "Am revenit la greutatea de dinainte de căsătorie. Arăt perfect! ”

Practic, costumul roz bonbon cădea de pe impresară, căci aceasta slăbit foarte mult după divorț, topind kilogramele în timp record.

Anamaria spune, însă, că acum a ajuns la forma ei cea mai bună, căci a revenit la greutatea de dinainte de căsătorie, arătând ca o adolescentă la trup. 

Am slăbit foarte mult, am acum 56 de kilograme. Sunt foarte mândră de mine. Aveam vreo 60 și ceva. Acum sunt ok, e bine așa, slabă. M-am consumat, dar bine că a trecut acum!

Mi-am dorit sa ajung la numărul de kilograme pe care-l aveam înainte de căsătorie, 55-56. Am ajuns. Mă simt perfect. Arăt perfect. Sunt fericită și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce trăiesc zilnic”, a declarat impresara, pentru Click!

Când își scoate impresara iubitul în lume?

Anamaria Prodan este acum mai slabă și decât fiica ei, Sarah, însă se simte foarte bine în pielea ei. Toată lumea se aștepta ca prin preajmă să apară și iubitul impresarei, pe care aceasta îl ține ascuns deocamdată.

Noul iubit nu vreau să-l arăt! Nu mai vreau! Lasă-l așa că sunt atât de fericită și împlinită încât nu aș vrea să se întâmple nimic rău! Nu mă mai interesează că lumea vorbește. Despre iubitul meu. Despre viața mea. Dacă ma iubesc sau urăsc la fel.

Nu e treaba mea. La vârsta mea, vreau sa trăiesc frumos fără ură, fără circ, fără nenorociri în viața mea, fără drame! Am tot ce îmi doresc și pentru asta mulțumesc și în culcare și în sculare”, ne-a mai mărturisit impresara.

Se rejudecă procesul de divorț?

Recent, în presa sportivă au apărut informații conform cărora avocații Anamariei Prodan ar fi solicitat rejudecarea procesului de divorț dintre impresară și Laurențiu Reghecampf (47 de ani). Impresara ar fi făcut apel, solicitând pronunțarea divorțului din culpă exclusivă și nu comună, și o pensie alimentară mult mai mare pentru Laurențiu Reghecampf junior.

Nu știu nimic. Avocații mei se ocupă de tot. Eu nu mai am ce să vorbesc despre acest subiect din respect pentru societate și pentru copiii mei, în primul rând. Speram ca fostul meu soț și tatăl copilului meu să înțeleagă că-i face rău cumplit copiilor și sa închidă aceste procese interminabile, pe care nu eu le-am deschis.

Nu i-am cerut eu pensie alimentară, doar el a fost cel care a deschis proces să stabilească judecătorii ce bani să-i dea băiatului lui. Nu eu am cerut program de vizită, pentru că ușa casei noastre este deschisă pentru el non-stop, ci el a cerut ca judecătorii să stabilească un program de vizită, pe care oricum nu poate să-l onoreze și nu a reușit niciodată”, amai  declarat Anamaria Prodan, pentru Click!

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au divorțat, în noiembrie 2022, după 15 ani de căsnicie. Cei doi au împreună un băiețel, Laurențiu Reghecampf junior, în vârstă de 14 ani.

Judecătoria Buftea a admis cererea de divorț, înaintată de către Laurențiu Reghecampf, din culpă comună și nu exclusivă, cum solicitase inițial impresara. Instanța s-a pronunțat tot în noiembrie și asupra pensiei alimentare, stabilind ca antrenorul trebuie ă achite, lunar, minorului Bebeto o pensie în valoare de 1/6 din veniturile sale salariale, adică 1.600 euro.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net