Anamaria Prodan, reacție fabuloasă după ce fiica ei, Sarah, a distrus o mașină de 80.000 de euro

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Sarah, fiica cea mică a Anamariei Prodan, e pericol pe șosele! Tânăra a fost implicată într-un accident rutier grav. Sarah Dumitrescu a primit cadou de majorat un Porsche Cayenne, care a costat 80.000 de euro. L-a făcut, însă, praf și pulbere!

Sarah Dumitrescu (23 de ani), fiica cea mică a Aneimaria Prodan a fost implicată într-un accident de circulație grav. Tănăra a mărturisit abia acum că a distrus bolidul de lux, în valoare de nu mai puțin de 80.000 de euro, pe care îl primise cadou de majorat.

Da, chiar îmi plac maşinile. Când am terminat liceul, am primit un Porsche Cayenne alb. Nu-l mai am. Din nefericire, nu-l mai am. Am făcut un accident destul de grav. Acum am un Range Rover în America şi aştept să-l aduc aici.

Aş investi în maşini, dar aici pot să-i dau puţin credit mamei”, a declarat Sarah Dumitrescu, la Antena Sport.

În prezent, Sarah se folosește în România de mașinile mamei sale și intenționează să-și ia un nou bolid nou, tot de lux. Până atunci, însă, Sarah vrea să-și aducă mașina pe care o are în America.

Îmi doresc un BMW I8, de când sunt mică îmi doresc. Mama e puţin panicată, crede că e prea rapidă pentru mine. Altă maşină pe care mi-o doresc o are mama, un Ferrari. Bine, pot să iau de la ea…dar eu, personal, un I8”, a ami spus Sarah.

Prodanca, reacție incredibilă: „Sarah a învățat multe din întâmplările vieții ei. E matură acum!”

Contactată de Click!, Anamaria Prodan a spus că fiica ei are toate șansele să primească cadou bolidul pe care și-l dorește.

A trecut foarte mult timp, chiar ani de atunci. Sarah a învățat multe din întâmplările vieții ei. S-a maturizat enorm. Este înțeleaptă acum. Nu îmi e frică să-i iau mașină nouă. Am încredere oarbă în copiii mei. Știu că ei sunt numărul 1”, ne-a declarat Anamaria Prodan.

Sarah Dumitrescu este baschetbalistă în SUA, legitimată la echipa California Polytechnic State University, în Big West Conference. Din păcate, Sarah a fost operată în septembrie 2022 la Cluj Napoca, după o accidentare gravă la genunchi.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net