EXCLUSIV! Avem primele poze cu Anamaria Prodan și iubitul! S-a mutat la el la hotel! Uite cât de îndrăgostiți sunt!

#Exclusiv Click!

Laurențiu Reghecampf e istorie pentru Anamaria Prodan! Impresara iubește din nou și este iubită! Are o relație de un an de zile cu milionarul Flavius Nedelea! Click! are primele poze, în exclusivitate, cu noul cuplu din showbiz. I-am surprins împreună chiar la milionar la hotel, în Centrul Vechi.

Flavius Nedelea, un om de afaceri prosper, în vârstă de 42 de ani, este bărbatul care i-a readus zâmbetul pe buze Anamariei Prodan, după divorțul de antrenorul Laurențiu Reghecampf. Impresara a reușit, până acum, să țină ascunsă relația cu noul ei iubit. Paparazzi Click! au surprins, însă, primele poze cu îndrăgostiții momentului!

Miercuri, 19 aprilie, la orele prânzului, impresara a fost surprinsă în vizită chiar la hotelul iubitului ei din Centrul Vechi, unde se pare că cei doi își consumă nopțile fierbinți. Îmbrăcată foarte sexy, într-un body de dantelă, Anamaria Prodan a ieșit din hotelul iubitului ei, însoțită de acesta. Cei doi porumbei se sorbeau din priviri și dragostea plutea în aer.

Anamaria Prodan: „Viața mea este minunată, nu am nimic de ascuns”

Surse din anturajul celor doi au dezvăluit, pentru Click!, că aceștia au o relație de aproape un an de zile. Ana locuiește, mai nou, în hotelul afaceristului, aceștia fiind nedespărțiți. Și noaptea de Paște, cei doi au petrecut-o tot în restaurantul afaceristului, alături de prietenii apropiați.

Viața mea este minunată, nu am nimic de ascuns. Protejez omul de lângă mine! Este minunat! Fabulos! Îi mulțumesc pentru fiecare clipă de vis pe care mi-o oferă și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ceea ce trăiesc”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Click!, despre noua ei relație.

Prietenii impresarei au dezvăluit că cei doi sunt îndrăgostiți lulea unul de celălalt, se alintă și se giugiulesc non-stop ca doi porumbei.

Sunt non-stop împreună, copiii le sunt alături, fiica cea mică Anei e văzută și ea tot timpul în restaurantul afaceristului. Sunt super fericiți și îndrăgostiți.

Pentru Anamaria, Reghe e istorie de mult, nici nu vrea să mai discute nici ea, nici copiii ei despre el. Totul a rămas în urmă scandalurile, amantele, un vis urât!

Ana și Flavius formează un cuplu superb, care se respectă și colindă lumea împreună. Fac o echipă superbă! “, au spus prietenii celor doi, pentru Click!

Cine este Flavius Nedelea

Milionarul Flavius Nedelea (în vârstă de 42 de ani) este originar din Tulcea și deține afaceri imobiliare în Constanța. Omul de afaceri are un hotel în Capitală și un resaturant de lux. Copiii Anamariei Prodan au fost văzuți foarte des, în ultima perioadă, la restaurantul noului iubit al impresarei.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au divorțat, în noiembrie 2022, după 15 ani de căsnicie. Cei doi au împreună un băiețel, Laurențiu Reghecampf Jr., în vârstă de 14 ani.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
banner gabriela cristea png
image
actualitate.net
image
actualitate.net