Bahmu, sărbătorită regește de iubitul Prodancei! I-au făcut cadou șampanie de 10.000 de euro! A avut tort cu etaj, ca la nuntă!

#Exclusiv Click!

Adriana Bahmuțeanu a avut parte de o mega-petrecere surpriză, chiar de ziua ei. Proaspătul ei soț, americanul George Restivan, a complotat cu iubitul Anamariei Prodan și au sărbătorit-o cu șampanie de 10.000 de euro și tort cu etaj, ca la nuntă, la Flavius Nedelea la restaurant.

Anamaria Prodan i-a copt-o nașei sale, Adriana Bahmuțeanu! Sexy impresara și-a pus noul iubit, pe afaceristul Flavius Nedelea, să-i facă o surpriză Adrianei Bahmuțeanu de ziua ei.

Milionarul a complotat cu proaspătul soț al Bahmuțencei și au pus la cale o mega petrecere, chiar în restaurantul său de lux, pe care-l deține în Centrul Vechi.

Adriana Bahmuțeanu a fost scoasă cu greu din casă de George, soțul său. Când a ajuns la fața locului și a dat cu ochii de toate rudele și prietenii strânși la un loc, Bahmuțeanu, care a împlinit 49 de ani, era să leșine de emoție!

Adriana Bahmuțeanu: „Au complotat și mi-au făcut cea mai mare surpriză! A fost ca-n filme!”

Când credeam că le-am trăit pe toate în viața asta și că n-o să mă mai mire nimic, am avut parte de cea mai frumoasa bucurie de ziua mea: o petrecere-surpriză, pusă la cale de soțul meu drag, George Restivan, și de draga mea prietenă și fină, Anamaria Prodan.

Cei doi au complotat și au adus la aceeași masa nașii și nănașii noștri dragi, familia Ghilă și familia Grămadă, prietene apropiate și multă, multă veselie! Și eu n-am aflat nimic! Au păstrat secretul pana în ultima clipă! Știți cum a fost?

Ca în filmele alea suprarealiste, în care cineva intră într-o încăpere și descoperă că acolo sunt prietenii din toate colțurile lumii!

Culmea culmilor! Era să nu mai ajung la propria petrecere, bine că nu m-am îmbrăcat în pijamale! Cu greu m-a scos George din casă și m-a păcălit ca mergem să bem un pahar de vin la o terasă. M-a rugat să mă îmbrac frumos că e ziua mea, că așa se cuvine, că a făcut rezervare doar pentru noi doi.

Și mi-era o lene, dar până la urmă am ieșit mai mult cu forța, mai mult de dragul lui că tot insista și m-a păcălit. M-a dus de mână până în restaurant de era să leșin când i-am văzut pe toți la masă cum îmi zâmbesc...”, a povestit Adriana Bahmuțeanu, pe contul ei de socializare.

Petrecerea a fost una de fițe. Fetele s-au distrat pe cinste, în timp ce bărbații au stat la conversații îndelungi, la masă.

Tortul a fost unul impresionant, cum vezi doar la nuntă, cu etaje și cu poza Adrianei și a lui George de la cununie. Impresara și iubitul milionar i-au făcut Adrianei cadou o șampanie cum vezi doar prin cluburile de fițe la mare, o sticlă imensă care valoreaza peste 10.000 de euro.

Bahmu s-a căsătorit cu americanul George în Ucraina

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan s-au căsătorit în secret pe 23 aprilie, într-o biserică românească din Ucraina.

Bahmu a fost mireasă în costum național românesc, iar mirele a fost îmbrăcat tot în costum național. Slujba  a fost oficiată la Biserica Bănceni (Herța) din Ucraina.

Adrian Bahmuțeanu și George Restivan au mai făcut, în luna iulie a anului trecut, și o logodnă, tot în biserică, după numai trei luni de relație.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro!