Surpriză în showbiz! Bahmu s-a căsătorit cu americanul la o biserică din Ucraina - Primele imagini de la eveniment

Ultima actualizare:

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan sunt plini de surprize! Nu au mai așteptat până în toamnă și s-au căsătorit în weekend, într-o biserică românească din Ucraina, care este pe punctul de a se închide.

Deși de abia ce declaraseră pentru Click! că au amânat nunta pentru toamnă, Adriana Bahmuțeanu și George Restivan s-au răzgândit! Au decis să facă marele pas chiar în weekendul ce tocmai a trecut.

Cei doi au mers în Ucraina și și-au jurat credință într-o biserică românească de acolo. Bahmu a fost mireasă în costum național românesc. Și mirele a fost îmbrăcat tot în costum național. Slujba, ultima de altfel în limba română, a fost oficiată la Biserica Bănceni (Herța), care se află în Ucraina.

Bahmu și americanul au decis să se căsătorească în această biserică, în semn de protest pentru că respectivul lăcaș de cult se va închide. În aceeași biserică, preoții au fost hărțuiți pentru că au refuzat să-și schimbe rit-ul în cel vechi, dar și pentru că obișnuiau să oficieze slujbele în limba română.

Mirii petrec în Bucovina. Bahmu: "E strigător la cer!"

În acest moment, mirii se află în Bucovina, unde petrec alături de nașul lor, Mitrucă Grămadă.

„E incredibil. În Ucraina, nimeni nu vorbește românește pe stradă. Am tot întrebat și nimic, nimeni nu știe. Aici unde suntem noi a fost pământ românesc”, au declarat Adriana își George, într-un live făcut pe contul de socializare al americanului, de la fața locului.

Ce se întâmplă cu românii noștri din Ucraina e strigător la cer, mai multe biserici urmează să fie închise, nu se dorește oficierea, preoții să se aflilieze la biserica în limba ucraineană, populația vrea slujbă în română, asta a fost mesajul pe care îl transmitem patriarhului Daniel”, a declarat Adriana Bahmuțeanu, după nuntă, pentru România TV.

La prezentarea lui Cătălin Botezatu din urmă cu nici o lună, Adriana Bahmuțeanu și George Restivan au declarat pentru Click! că au amânat nunta pentru toamna aceasta, pe motiv că invitații nu pot fi aduși încă laolaltă. Acum cei doi au hotărât să se căsătorească pe nepusă-masă, într-un cadru restrâns.

Nu reușim să-i strângem la un loc pe toți cei pe care dorim să-i invităm. Pe Carmen Harra, pe verișorii mei, verișorii lui. Sunt peste tot, în America, în Europa.

Problema mare e cu data. Am zis că va fi în iunie, dar nu mai facem. Cred că o lăsăm mai pe toamnă! O să vedeți, mai așteptați un pic, lăsați-ne un pic. Nu putem să-i aducem pe toți la aceeași masă, așa că mai stăm un pic, mai respirăm și mai vedem”, ne-au declarat cei doi, la eveniment.

Adriana Bahmuțeanu formează un cuplu cu George Restivan, un american care a venit tocmai din California pentru ea, de anul trecu. Cei doi fixaseră, inițial, nunta pentru luna iunie, iar nași urmau să fie Anamaria și Adrian Ghilă, o pereche de afaceriști bogați stabiliți în Statele Unite ale Americii.

Adrian Bahmuțeanu și George Restivan au mai făcut, în luna iulie a anului trecut, și o logodnă tot în biserică, după numai trei luni de relație.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net