Bahmu amână nunta cu americanul! Sunt probleme în Paradis? „Ce, te ține legat un act?”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Probleme în cuplul Adriana Bahmuțeanu-George Restivan?! Fosta soție a lui Silviu Prigoană a amânat nunta cu iubitul american. Cei doi trebuiau să ajungă la altar în luna iunie, dar planurile de căsătorie au fost deocamdată anulate!

S-a cam dus laptele și mierea în cuplul Adriana Bahmuțeanu-George Restivan! Se pare că cei doi au lăsat-o mai moale cu fluturașii în stomac, cel puțin pentru o vreme.

La începutul anului, la „Revelionul Artiștilor”, George Restivan anunța că se căsătorește cu Bamhu, undeva prin luna iunie. Nunta era deja aranjată! Acum însă, surpriză mare! Cei doi s-au răzgândit subit în ceea ce privește data marelui eveniment.

Cei doi îndrăgostiți au fost prezenți marți seară la o prezentare de modă a designerului Cătălin Botezatu, ocazie cu care au anunțat că vor amâna nunta mult-visată pâna la toamnă.

Adriana Bahmuțeanu: „Păi ce, te ține un act?! Nu am stat atâția ani cu acte, la ce mi-a folosit?!”

Se pare că, unul dintre motivele amânării datei nunții celor doi, este reprezentat de faptul că, Adriana și George își doresc ca la acest moment important din viața lor, să participe invitați din diverse colțuri ale lumii, lucru imposibil, cel puțin în vara acestui an. Așadar, cei doi au luat decizia de a amâna nunta pentru toamna acestui an.

Am amânat nunta pentru că nu reușim să-i strângem la un loc pe toți cei pe care dorim să-i invităm. Pe Carmen Harra, pe verișorii mei, verișorii lui. Sunt peste tot, în America, în Europa.

 Problema mare e cu data. Am zis că va fi în iunie, dar nu mai facem. Cred că o lăsăm mai pe toamnă! O să vedeți, mai așteptați un pic, lăsați-ne un pic. Nu putem să-i aducem pe toți la aceeași masă, așa că mai sm un pic, mai respirăm și mai vedem”, ne-au declarat cei doi.

Pe de altă parte, parcă nici flacăra pasiunii dintre ei nu mai e chiar așa de aprinsă. Americanul, care nu o scotea din „Te iubesc!” pe Adriana la începutul relației lor, acum a lăsat-o un pic mai moale cu declarațiile de amor.

Suntem prinși cu diverse treburi, nu avem timp nici să respirăm, nici dormim. Copiii sunt ok, noi avem o viață normală. Suntem ca și soț și soție, dar nu avem acte. Așa și, ce?! Pe mine mă țin actele, nu am avut acte?! M-am săturat de ele! La ce mi-au folosit?!”, ne-a mai declarat Adriana Bahmuțeanu.

S-au logodit deja la biserică

Adriana Bahmuțeanu formează de anul trecut un cuplu cu George Restivan, un american care a venit tocmai din California pentru ea. Cei doi fixaseră nunta pentru luna iunie, iar nași urmau să fie Anamaria și Adrian Ghilă, o pereche de afaceriști bogați stabiliți în Statele Unite ale Americii, aceștia având o avere estimată la 65 de milioane de dolari.

Adrian Bahmuțeanu și George Restivan au făcut, în luna iulie a anului trecut, o logodnă în biserică, după numai trei luni de relație. Rolul lui Cupidon în relația celor dou a fost jucat de către Carmen Harra, celebra prezicătoare făcându-le cunoștință Adrianei Bahmuțeanu și lui George Restivan.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net