Logodnicul Bahmuțencei, scandal înainte de nuntă! Cine vrea „să-și bage coada” între cei doi: „Orice ar zice ei, eu tot mă însor cu ea”

#Exclusiv Click!

Nici nu s-a mutat bine în România de dragul viitoarei neveste, că logodnicul Adrianei Bahmuțeanu e foc și pară pe cei care încearcă să-l despartă de dragostea vieții lui. George Restivan s-a supărat în prag de nuntă, iar Click! are detalii exclusive!

Adrianei Bahmuțeanu i-a ieșit dragostea în cale, atunci când se aștepta cel mai puțin. De anul trecut, ea formează un cuplu cu George Restivan, un american care a venit tocmai din California pentru ea.  

cub adriana bahmuțeanu png

George s-a mutat în România cu tot cu copil, la Bahmu acasă, iar acum cei doi se pregătesc de o nuntă mare și fastuoasă. Până atunci, George se acomodează cu greu cu șicanele showbizului din România.

Cei doi îndrăgostiți sunt nedespărțiți și au venit împreună la Revelionul artiștilor, unde Adriana a jucat capra, ca în fiecare an. George, însă, era vizibil agitat și de cum a văzut microfoanele, a explodat în fața jurnaliștilor, de față cu viitoarea soție.

Este o jumătate din lume care încearcă să ne despar, și o altă jumătate care ne e alături! Ei îi anunț pe cei care vor să mă despartă de Adriana și tot bagă strâmbe că eu o iubesc în continuare. Orice ar zice ei, eu tot mă însor cu ea!”, a declarat americanul, nervos, în exclusivitate pentru Click!

Bahmu se face iar mireasă în iunie!

Cu acest prilej, George Restivan a anunțat că a programat și nunta cu Adriana Bahmuțeanu.

Va fi la vară, în iunie o facem. Nu știu încă data exactă, cred că pe 30 iunie, sau mai devreme. Vedem, cert este că va fi în iunie!” , a mai spus Geprge Restivan, în timp ce Adriana Bahmuțeanu nu a mai a avut timp să mai dea vreo replică.

Văd că s-a obișnuit să vorbească în fața camerelor, nu mai am loc de el. Îi place. Nu știu de ce s-a supărat”, a declarat Bahmuțeanca.

În ultima vreme, logodnicul Adrianei Bahmuțeanu a tot fost atacat în presă, unde au apărut diverse informații din trecutul său, care a fost luat la puricat. A apărut chiar și o fiică, dintr-o relație anterioară, care, în urma testului de paternitate, s-a dovedit a fi a lui. 

La nunta din iunie, nași vor fi Anamaria și Adrian Ghilă, o pereche de afaceriști bogați, stabiliți în Statele Unite ale Americii, cu o avere estimată la 65 de milioane de dolari. Adrian Ghilă are câteva spălătorii auto ecologice, iar în California deține alte investiții imobiliare. Și în România, acesta e implicat în domeniul imobiliar.

Adriana Bahmuțeanu a tocmit și lăutarii pentru nuntă, este vorba de taraful Viorel Bogățeanu.

Carmen Harra „i-a combinat” pe cei doi!

Adrian Bahmuțeanu și George Restivan au făcut, în luna iulie, anul trecut, o logodnă în biserică, după numai trei luni de relație. Povestea de dragoste dintre Adriana și american a avut-o ca pețitoare pe celebra Carmen Harra, care i-a făcut cunoștință lui George cu fosta neavstă a lui Silviu Prigoană.

Carmen Harra ne-a făcut cunoștință, după ce eu am pus ochii pe Adriana. Am văzut-o când urmăream un live pe net de-al doamnei Carmen Harra. Mi-a venit atunci ideea să merg la București cu un pachet să-l duc. M-am oferit eu că am o treabă pe la București, dar adevărul e că eu voiam să mă bag în seamă cu Adriana! În realitate nu aveam nicio treabă!”, ne-a povestit iubitul lui Bahmu, despre începutul relației lor.

Adriana Bahmuțeanu și fostul ei soț, Silviu Prigoană, au divorțat de nu mai puțin de cinci ori. În ultimii ani, Adriana Bahmuțeanu și Prigoană au stat mai mult prin tribunale pentru custodia fiilor lor, Eduard și Maximus. George Restivan are și el, la rândul lui, un fiu care, în prezent, locuiește împreună cu el și cu Adriana.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
image
actualitate.net
image
actualitate.net