Iubitul Adrianei Bahmuțeanu rupe tăcerea despre Silviu Prigoană. Mesaj pentru afacerist

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

A dat norocul peste Adriana Bahmuțeanu! Atunci când se aștepta mai puțin să mai simtă fiorii dragostei, fosta soție a lui Silviu Prigoană s-a trezit cu americanul George Restivan la ușă! Acesta cerut-o de soție de la prima întâlnire și s-a mutat de dragul ei, de o lună, la București, cu tot cu băiețelul lui.

Restivan: „Viața e prea scurtă pentru resentimente!”

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan sunt îndrăgostiți lulea unul de altul! Au făcut deja o logodnă la biserică și urmează în curând cununia civilă și nunta. Silviu Prigoană însuși și-a dat consimțământul pentru noul soț al vedetei, la pachet cu o urare de bine.

Prezenți de mânuță la un eveniment monden, Adriana și George i-au întors și ei felicitările lui Silviu Prigoană!

Domnul Prigoană nu are nici o problemă, de ce ar avea o problemă? Tot respectul pentru domnul Prigoană, eu doresc binele la toată lumea! Viața e scurtă, am niște prieteni care tocmai am aflat că au decedat, oameni de vârsta mea. Nu mai e loc de resentimente, trebuie să fie loc numai de bine! Să ne bucurăm de viață, să ne iubim! O iubesc foarte mult pe Adriana!”, i-a transmis George Restivan lui Silviu Prigoană, prin intermediul Click!

Adriana și noul ei partener, George Restivan, au pășit deja în fața altarului, pe 27 iulie, pentru o ceremonie de logodnă, care precede cununia religioasă. Bahmu își mai dorește un copil cu noul partener, deși are 48 de ani.

Adriana are deja doi băieți din căsnicia cu Silviu Prigoană, iar partenerul ei, George, are și el un băiețel, care stă acum împreună cu ei, în România.

George Restivan: „Copiii s-au cunoscut între ei!”

Băiatul meu Blake a rămas cu Adriana, eu am mers în California. Mi-am aranjat treburile, am o proprietate acolo, am lăsat-o pe mama acolo. Acum stau de o lună la București. Sunt acomodat, mai am de furcă cu fusul orar. Băiețelul nostru merge deja la școală aici. Copiii Adrianei s-au cunoscut și se înțeleg foarte bine”, ne-a mai spus iubitul Adrianei Bahmuțeanu.

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană  au divorțat de 5 ori Sursa: Facebook
Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au divorțat de 5 ori Sursa: Facebook

Silviu Prigoană: „Sper că de data asta a și nimerit!”

Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu s-au căsătorit de nu mai puțin de cinci ori și tot de atâtea ori au și divorțat. Bineînțeles, de fiecare dată cu scandal! Ultima despărțire a avut loc în anul 2015. De atunci, cei doi s-au tot războit în instanță pe custodia celor doi băieți ai lor, Maximus și Eduard.

De îndată ce a auzit să fosta soție se mărită din nou, Prigoană i-a urat, galant, mult noroc!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!