Adriana Bahmuțeanu, terorizată de fostul iubit grec!

Ultima actualizare:

Adriana Bahmuțeanu nu își găsește liniștea din cauza fostului iubit grec! Deși în prezent este logodită cu noul iubit, pe nume George, Adriana nu se poate bucura de clipele fericire, din cauza fostului partener de viață, care o hărțuiește și face tot ce îi este în putere pentru a o deranja.

Adriana este hărțuită de Nikos și a cerut ajutorul polițiștilor
Adriana este hărțuită de Nikos și a cerut ajutorul polițiștilor

Invitată în platoul unei emisiuni, Adriana Bahmuțeanu a povestit faptul că este hărțuită de fostul iubit, artistul Nikos Papadopoulos. Conform Adrianei, bărbatul i-a fi spart conturile mai multor rețele de socializare, iar oamenii legii fac investigații în acest caz delicat.

Adriana susține că Nikos se consideră mai presus de autoritățile statului și este de părere că nu va fi pedespit în vreun fel pentru acțiunile sale. 

„El să-mi lase viața personală în pace! Eu pot să spun doar atât: am fost șantajată și hărțuită de acest om timp de un an și jumătate, tocmai cu aceste parole de la paginile mele. Furtul de identitate virtuală se pedepsește penal, este infracțiune în România", a declarat Adriana. 

Citește și: Adriana Bahmuțeanu visează la o familie numeroasă alături de George 

Adriana Bahmuțeanu a subliniat că nu-i dorește răul lui Nikos, ci doar ca acesta să îi acorde liniște și să o lase în pace să își vadă de viață. Fosta soție a lui Prigoană a dezvăluit un episod șocant. Adriana a povestit că a găsit, la ușa casei sale, o coroană morturară care avea numele său și consideră că vinovat pentru gest este fostul iubit, Nikos, conform Cancan. 

La jumătatea lunii iulie, Adriana a cerut un ordin de protecție împotriva lui Nikos, iar surse din anturajul vedetei susțin că acesta ar fi fost violent fizic. Contactată de Click!, Adriana nu a dorit să comenteze pe marginea speculațiilor. 

Vezi și: Ce îi transmite Bahmuțeanu lui Prigoană, după ce fostul soț a comentat logodna 

Adriana și George visează la o familie numeroasă 

Adriana iubește din nou, iar relația sa cu George evoluează cu pași repezi. Pe 27 iulie, Adriana și George au mers împreună la biserică pentru a se logodi în fața lui Dumnezeu. Deși formează un cuplu de doar câteva luni, Adriana și George se gândesc la viitor într-o manieră cât se poate de serioasă, iar vedeta nu exclude posibilitatea de a deveni din nou mamă! 

George locuiește în America din anul 1999 și a cunoscut-o pe Adriana prin intermediul unei prietene comune, Carmen Harra. În Statele Unite ale Americii, George este implicat în domeniul afacerilor imobiliare și se pare că, cel puțin din punct de vedere financiar, nu îi lipsește nimic! 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net